Vraag een gratis offerte

Actualiteit

Betere ramen, grotere energiewinst

clock min. reading time

Stoom je woning klaar voor de toekomst!

Wie vandaag bouwt of verbouwt, doet dat zo ecologisch mogelijk. Een goede stap is alvast te kiezen voor pvc-buitenschrijnwerk en hoogrendementsglas. Die dragen aanzienlijk bij aan de energie-efficiëntie van je woning.

In een gemiddelde woning verdwijnt tot ongeveer 15% van de warmte via ramen en deuren. De keuze voor pvc-ramen en hoogrendementsglas maakt dat je huis beter geïsoleerd is, wat een invloed heeft op de energiekosten. De technische performanties die de pvc-ramen van Deceuninck behalen, garanderen een uitstekende isolatie. Bovendien is het een investering die je, dankzij de zo verkregen lagere energiefactuur, makkelijk terugverdient.

PVC-ramen: High Tech

Pvc-ramen zijn vandaag ware technologische hoogstandjes. Zo is er bijvoorbeeld de Deceuninck Elegant ThermoFibra Infinity serie, uitgerust met de ThermoFibra technoglie. Dat is een revolutionair concept dat de energie-efficiëntie van ramen en deuren nog verder optimaliseert. Zowel bij kader als vleugel wordt niet meer de klassieke versterking uit gegalvaniseerd staal gebruikt. Hier wordt gebruik gemaakt van een 6-kamervleugel uitgerust met continue structurele glasvezels. Sterk geoptimaliseerde isolerende prestaties zijn het onmiddellijk resultaat.

Bijzonder is ook dat alles 100% recycleerbaar is. Door toepassing van deze unieke spits-technologie krijg je ramen die qua prestatie, esthetiek en duurzaamheid ruimschoots de strengste normen en hoogste verwachtingen overtreffen. Zelfs Uw-waarden tot 0.65 W/m²K zijn haalbaar.

Stijl van toen

Een landelijke of eerder klassieke stijl is helemaal terug. Maar dat betekent gelukkig niet dat je ook moet kiezen voor het comfort van vroeger. Autentica van Deceuninck is een stijlvolle enelegante decoratieve reeks die perfect aansluit op woningen met een landelijke of klassieke uitstraling, maar zonder in te boeten op het vlak van comfort en energieprestaties. Je kunt kiezen uit Baroc (verzonken ramen), Renaissance (ramen met vooruitspringende balken) en Romantic (ramen met kruisvorm). Bij alle raamseries is er een gevarieerde keuze qua kleuren.

Kies je eigen kleur!

De tijden dat pvc-ramen enkel in wit beschikbaar waren zijn gelukkig al lang voorbij. Vandaag kun je kiezen uit een gamma kleuren die passen bij elke stijl. Naast de klassieke in de massa gekleurde pvc-ramen, zijn er verschillende coating- en foliekleuren.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

Nooit meer schilderen

Pvc-ramen behalen op alle vlakken uitstekende prestaties. Ze zijn weerbestendig, lucht-, wind– en waterdicht bestand tegen corrosie en schimmels en kunnen zonder extra behandeling overal, zelfs aan de kust of in industriële zones, probleemloos toegepast worden. Ze zijn ook heel onderhoudsarm; schuren of schilderen is overbodig.

Interesse? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

Ontdek Elegant