Vraag een gratis offerte

Ramen en deuren kopen in Antwerpen

Ramen en deuren Antwerpen

Deceuninck is de ramen en deuren specialist in Antwerpen. De ramen en deuren van Deceuninck zijn gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. Deceuninck ramen en deuren, een combinatie van duurzaamheid, design en comfort, speciaal voor u geselecteerd. Met PVC ramen en deuren maakt u uw woning nog energiezuiniger. Kiezen voor isolerende kunststof ramen en deuren leveren een grote bijdrage aan het energiezuinig maken van uw woning. Ze dragen bij aan een hoger energielabel voor uw woning, want wie denkt aan duurzaam bouwen, denkt aan degelijke isolatie. Dubbel glas helpt ook om met uw woning een hoger energielabel te behalen. Met degelijke dubbele beglazing en pvc ramen en deuren, krijgt u een energiezuinig huis. Bezoek een verdeler in Antwerpen om de producten te bekijken.

Aluminium ramen Antwerpen

Deceuninck heeft een groot aanbod aluminium ramen en deuren in Antwerpen. Aluminium ramen zijn een toonbeeld van design en elegantie. De Decalu-reeks van Deceuninck is uniek in de markt dankzij de integratie van enkele technieken die ook in de kunststofprofielen wordt toegepast. De reeksen voldoen aan dezelfde hoge isolatiewaarden. Naast isolatie zijn aluminium ramen veilig, zijn ze gemakkelijk in onderhoud en hebben een lange levensduur. Voor welke stijl of vorm u ook kiest. Zoekt u in Antwerpen naar ramen met een minimalistische en strakke uitstraling, dan kunt u voor de Decalu88 gaan. Decalu88 new steel is een innovatieve variant van de steel look mocht u houden van een moderne en architecturale vormgeving. Bezoek een showroom in Antwerpen en laat u verrassen door de grote kleurenreeks en kleurcombinaties.

Aluminium ramen Antwerpen

Pvc ramen Antwerpen

Pvc ramen en deuren van Deceuninck combineren een optimale thermische isolatie en akoestische isolatie met een uitbreid kleurenpalet. De pvc ramen en deuren van Deceuninck zijn energiebesparend en onderhoudsvriendelijk. Wilt u dus gaan voor kwaliteit, dan bent u bij Deceuninck aan het juiste adres. Koop uw pvc ramen van Deceuninck in Antwerpen. Wilt u weten hoeveel u bespaard met nieuwe pvc ramen en deuren, doe dan de energiecalculator test.

Op zoek naar Glazen deuren? Onze specialisten voorzien voordeuren volledig op maat in glas die een moderne look geven, gekoppeld aan elegantie en sierlijkheid. Ontdek hier wat de meerwaarde is van een glazen voordeur.

Aluminium profielen Antwerpen

Vind de mooiste aluminium profielen in Antwerpen bij Deceuninck. Tijdloze stijl met volledig vlakke buitenzijde. Aluminium profielen zijn licht en sterk en hebben een strakke, slanke neutrale look. Daarom zijn ze geschikt voor elke moderne bouw of renovatieproject in Antwerpen. Ga voor een vereenvoudigd design met meer mogelijkheden.

Configureer deuren en ramen op maat

Laat u digitaal inspireren met onze gloednieuwe ramen en deuren configurator, ook wel Winspirator genoemd. Kies voor uw favoriete stijl: Dit kan een klassieke herenhuis zijn in het hartje Antwerpen of een moderne villa met onze pvc ramen en deuren. Configureer uw gekozen ramen & deuren op maat in de gewenste kleur en krijg onmiddellijk het resultaat te zien. Het volledige dossier wordt u gratis toegestuurd. U kan uw dossier ook rechtstreeks doorsturen naar onze partners in uw buurt of regio Antwerpen. Zij helpen u graag verder met uw project.

Vind een showroom