Vraag een gratis offerte

Ramen en deuren kopen in Antwerpen

Ramen en deuren Antwerpen

Bent u woonachtig in Sint-Gillis-Waas of in de omgeving van Sint-Gillis-Waas en bent u op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Deceuninck is specialist op het gebied van ramen en deuren, wij hebben een uitgebreid assortiment, waar u altijd zult vinden wat u zoekt. Onze producten staan garant voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Onze ramen en deuren bieden namelijk de hoogste isolatiewaarde door de thermische en akoestische isolatie. De specialisten van Deceuninck helpen u graag verder, bezoek daarom een showroom bij u in de buurt, door de verdeler filter te gebruiken.

Soorten ramen en deuren Sint-Gillis-Waas

Bij ons vindt u een groot assortiment aan ramen en deuren, van zowel pvc als van aluminium. De energienormen worden tegenwoordig steeds strenger, kies daarom voor de best isolerende producten! Met de ramen en deuren van Deceuninck verhoogt u de isolatiewaarde van uw woning in Sint-Gillis-Waas en daarnaast ook de geluidsisolatie. Zoek een verdeler in Sint-Gillis-Waas en maak een keuze tussen isolerende, hoog isolerende en super isolerende ramen. Kies voor een raam met een zo hoog mogelijke isolatiewaarde.

Alle materialen hebben verschillende voordelen. Zo heeft aluminium tegenwoordig dezelfde isolatiewaarde als pvc. Echter is pvc bij veel mensen populair, omdat er bijna geen onderhoud nodig is. Regelmatig een keer schoonmaken met water en afwasmiddel is voldoende. Daarnaast is pvc bestand tegen alle weersomstandigheden en is het materiaal ontzettend duurzaam. Pvc ramen en deuren gaan tot wel 50 jaar mee, zonder groot onderhoud. Vervolgens is het ook heel gemakkelijk recyclebaar. Onze specialisten helpen u graag verder om de juiste keuze te maken!

Aluminium ramen Antwerpen

Configureer deuren en ramen op maat

U kunt u nu ook digitaal laten inspireren! Gebruik hier voor onze nieuwste ramen en deuren configurator en kies uw gewenste stijl. Dit kan bijvoorbeeld de stijl zijn van een klassiek herenhuis, maar ook dat van een moderne villa. U kunt de gewenste kleur selecteren en vervolgens krijgt u meteen het resultaat te zien. Het volledige dossier wordt u gratis toegestuurd. U kan uw dossier ook rechtstreeks doorsturen naar onze partners in uw buurt of regio Sint-Gillis-Waas. Zij helpen u graag verder met uw project.

Vind een showroom