Vraag een gratis offerte

Ramen en deuren kopen in Leuven

Ramen en deuren Leuven

Deceuninck is de ramen en deuren specialist in Leuven en maken gebruik van 100% gerecycleerd materiaal. U maakt met PVC ramen en deuren uw woning energiezuiniger, daarnaast staat Deceuninck voor duurzaamheid, comfort en design. Isolerende kunststof ramen en deuren dragen bij aan een hoger energielabel voor uw woning. Ze dragen bij aan een hoger energielabel voor uw woning, want wie denkt aan duurzaam bouwen, denkt aan degelijke isolatie. Dubbel glas helpt ook om met uw woning een hoger energielabel te behalen. Met degelijke dubbele beglazing en pvc ramen en deuren, krijgt u een energiezuinig huis. Bezoek een verdeler in Leuven om de producten te bekijken.

Aluminium ramen Leuven

In Leuven vindt u bij Deceuninck een groot aanbod aan aluminium ramen en deuren. De decalu-reeks is uniek in de markt en staan bekend om de elegantie en het design. De decalu-reeks voldoet aan de hoge isolatiewaarden en zijn ze daarnaast veilig, makkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. Naar welke vorm of stijl u ook op zoek bent, bij de Deceuninck in Leuven vindt u altijd uw gewenste product. Wanneer u op zoek bent naar ramen met een minimalistische en strakke uitstraling, dan kunt u voor de Decalu88 gaan. Decalu88 new steel is een innovatieve variant van de steel look mocht u houden van een moderne en architecturale vormgeving. Bezoek een showroom in Leuven en laat u verrassen door de grote kleurenreeks en kleurcombinaties.

Aluminium ramen Namen

Pvc ramen Leuven

Pvc ramen en deuren van Deceuninck combineren een optimale thermische isolatie en akoestische isolatie met een uitbreid kleurenpalet. De pvc ramen en deuren van Deceuninck zijn energiebesparend en onderhoudsvriendelijk. Wilt u dus gaan voor kwaliteit, dan bent u bij Deceuninck aan het juiste adres. Koop uw pvc ramen van Deceuninck in Leuven. Wilt u weten hoeveel u bespaard met nieuwe pvc ramen en deuren, doe dan de energiecalculator test.

Op zoek naar Glazen deuren? Onze specialisten voorzien voordeuren volledig op maat in glas die een moderne look geven, gekoppeld aan elegantie en sierlijkheid. Ontdek hier wat de meerwaarde is van een glazen voordeur.

Aluminium profielen Leuven

Bent u op zoek naar aluminium profielen in Leuven? De aluminium profielen van Deceuninck zijn licht en sterk en hebben een strakke look. Voor elk moderne bouw of renovatieproject in Leuven zijn de aluminium profielen ideaal. Ga voor een vereenvoudigd design met meer mogelijkheden.

Configureer deuren en ramen op maat

Laat u digitaal inspireren met onze gloednieuwe ramen en deuren configurator, ook wel Winspirator genoemd. Kies voor uw favoriete stijl: Dit kan een klassieke herenhuis zijn in het hartje Leuven of een moderne villa met onze pvc ramen en deuren. Configureer uw gekozen ramen & deuren op maat in de gewenste kleur en krijg onmiddellijk het resultaat te zien. Het volledige dossier wordt u gratis toegestuurd. U kan uw dossier ook rechtstreeks doorsturen naar onze partners in uw buurt of regio Leuven. Zij helpen u graag verder met uw project.

Vind een showroom