Vraag een gratis offerte

Ramen en deuren kopen in Hasselt

Ramen en deuren Hasselt

Bent u op zoek naar ramen en deuren in Hasselt? Bij Deceuninck vindt u ramen en deuren van hoge kwaliteit, gemaakt voor 100% gerecycleerd materiaal. De ramen en deuren van Deceuninck staan bekend om de duurzaamheid, design en comfort. Wilt u uw huidige of toekomstige woning zo energiezuinig mogelijk maken? PVC ramen zijn hiervoor ideaal, daarnaast kun je hierbij kiezen voor isolerende kunststof ramen en deuren. Uw energielabel zal hierdoor hoger worden. Wanneer men aan duurzaamheid denkt dan denkt men meestal aan isolatie. Een hoogwaardig element voor isolatie is dubbel glas. Dubbel glas zorgt voor een effectieve toevoeging op  de energiezuinigheid van uw huis. Bezoek een verdeler in Hasselt om de producten te bekijken.

Aluminium ramen Hasselt

Bij de Deceuninck in Hasselt vindt u de beste aluminium ramen en deuren. Bent u op zoek naar iets unieks? Kies dan voor de Decalu-reeks. Deze reeks is uniek in de markt door het gebruik van enkele technieken die ook in de kunststofprofielen worden toegepast. De profielen zorgen voor een hogere isolatiewaarden en staan daarnaast bekend om het sterke materiaal dat gebruikt wordt. Hierdoor zijn de producten veilig en hebben ze een lange levensduur. Wilt u een strakke en minimalistische uitstraling voor uw ramen en deuren en woont u in omgeving Hasselt? Kies dan voor de Decalu88. Decalu88 new steel is nieuw en innovatief met een stalen afwerking. een innovatieve variant met een stalen look, Met deze reden wordt de Decalu88 vaak gebruikt in moderne gebouw in Hasselt. Bezoek onze showroom en laat je u verrassen.

Aluminium ramen Namen

Pvc ramen Hasselt

Een grote trend zijn PVC ramen met een combinatie van thermische en akoestisch isolatie. Deceuninck is de specialist in Hasselt die u hierin graag verder helpt.

Door het ruime aanbod van Deceuninck heeft kunt u kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet. De ramen en deuren van Deceuninck zijn zorgvuldig geselecteerd en geproduceerd op energiebesparing en onderhoudsvriendelijkheid. De meest hoogwaardige kwaliteit PVC ramen vindt u bij Deceuninck in Hasselt. Weten hoeveel je bespaard met nieuwe pvc ramen en deuren? Doe dan de energiecalculator test.

Wilt u glazen deuren? De specialisten van Deceuninck bieden advies en voorzien voordeuren op maat, in glas met een moderne en elegante look. Ontdek hier wat de meerwaarde is van een glazen voordeur.

Aluminium profielen Hasselt

Wilt u aluminium profielen bestellen in Hasselt? Specialist Deceuninck helpt je graag verder. Deceuninck biedt aluminium profielen aan met designs met een tijdloos design. Hiernaast beschikken de profielen over een vlakke buitenzijde. Aluminium profielen zijn momenteel zeer in trend omdat het lichtgewicht en de sterkte leiden tot een perfect profiel voor ieder huis. Naast het materiaal is het design ook strak en neutraal wat momenteel een grote trend is in de huizenmarkt. Met deze reden worden de profielen vaak gebruikt bij rennovatieprojecten in Hasselt. Strak en minimalistisch design staat gelijk aan aluminium profielen.

Configureer deuren en ramen op maat

U kunt ervoor kiezen om u digitaal te laten inspireren met onze gloednieuwe ramen en deuren configurator, ofwel Winspirator. Kies in de configurator je favoriete stijlen uit de foto’s. De gekozen ramen kunnen hiernaast direct op de gewenste kleur ingesteld worden zodat u direct resultaat heeft in uw dossier. Het volledige dossier wordt u gratis toegestuurd. U kunt er ook voor kiezen om het dossier rechtstreeks door te sturen naar onze partners in Hasselt. Zij zullen u direct verder helpen.

Vind een showroom