Vraag een gratis offerte

Ramen en deuren kopen in Brasschaat

Ramen en deuren Brasschaat

Bent u op zoek naar nieuwe ramen en deuren van hoge kwaliteit en duurzaamheid en bent u woonachtig in de regio Brasschaat. Bij Deceuninck vindt u een uitgebreid assortiment aan ramen en deuren van zowel pvc als aluminium. Door de thermische en akoestische isolatie die verwerkt zijn in al onze producten, profiteert u van de hoogste isolatiewaarde. Bezoek een showroom bij u in de buurt van Brasschaat, door de verdeler filter te gebruiken.

Soorten ramen en deuren Brasschaat

Door de strenger wordende energienormen, is het belangrijk om uw woning in Brasschaat goed te isoleren. Daar heeft u natuurlijk ook profijt van met uw energierekening! U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment van ramen en deuren van zowel aluminium en pvc. Uiteraard heeft ieder materiaal haar eigen voordelen. Zoek een verdeler in Brasschaat en maak een keuze tussen isolerende, hoog isolerende en super isolerende ramen. Kies voor een raam met een zo hoog mogelijke isolatiewaarde.

Aluminium ramen Antwerpen

Pvc is zeer populair en niet zonder reden. Het materiaal is staat bekend om de duurzaamheid en heeft bijna geen onderhoud nodig. Ramen en deuren van pvc gaan tot wel 50 jaar mee en u hoeft alleen regelmatig een keer schoon te maken met water en afwasmiddel. Een ander groot voordeel van pvc is dat het materiaal een brandvertragend effect heeft. Daarnaast kan door het vergrendelingssysteem van Deceuninck de ramen niet gemakkelijk forceren, wat bijvoorbeeld wel kan bij houten ramen. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan aluminium ramen en deuren. Tegenwoordig hebben de aluminium ramen en deuren dezelfde isolatiewaarde als pvc. Bij Deceuninck vindt u tegenwoordig de unieke Decalu-reeks. Deze is ontwikkeld door de integratie van technieken die gebruikt worden bij het maken van pvc ramen. Onze specialisten helpen u graag verder om de juiste keuze te maken!

Configureer deuren en ramen op maat

U kunt u nu ook digitaal laten inspireren! Gebruik hier voor onze nieuwste ramen en deuren configurator en kies uw gewenste stijl. Dit kan bijvoorbeeld de stijl zijn van een klassiek herenhuis, maar ook dat van een moderne villa. U kunt de gewenste kleur selecteren en vervolgens krijgt u meteen het resultaat te zien. Het volledige dossier wordt u gratis toegestuurd. U kan uw dossier ook rechtstreeks doorsturen naar onze partners in uw buurt of regio Brasschaat. Zij helpen u graag verder met uw project.

Vind een showroom