Vraag een gratis offerte

Ramen en deuren kopen in Borsbeek

Ramen en deuren Borsbeek

Bent u woonachtig in de omgeving van Borsbeek en bent u op naar ramen en deuren van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Deceuninck aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment ramen en deuren van zowel pvc als aluminium. Onze producten staan bekend om de hoge isolatiewaarde en duurzaamheid. Dit komt mede door de thermische en akoestische isolatie die in onze ramen en deuren verwerkt zijn. Bezoek een showroom bij u in de buurt, door de verdeler filter te gebruiken.

Soorten ramen en deuren Borsbeek

Bij Deceuninck vindt u uw nieuwe ramen en deuren van de hoogste kwaliteit. Tegenwoordig worden de energienormen steeds strenger en dus is een goed isolerend huis zeer belangrijk. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan ramen en deuren van zowel aluminium als pvc. Zoek een verdeler in Borsbeek en maak een keuze tussen isolerende, hoog isolerende en super isolerende ramen. Kies voor een raam met een zo hoog mogelijke isolatiewaarde.

Aluminium ramen Antwerpen

Veel mensen kiezen voor pvc ramen en deuren. Logisch, want u heeft bijna geen onderhoud aan het materiaal. Pvc ramen en deuren gaan tot wel 50 jaar mee, zonder groot onderhoud tussendoor. Het enige wat u hoeft te doen is de ramen en deuren af en toe schoonmaken met water en afwasmiddel. Daarnaast zijn de ramen en deuren brandwerend, ze hebben zelfs een brandvertragend effect. Uiteraard kunt u ook kiezen voor ramen en deuren gemaakt van aluminium. Dit materiaal heeft tegenwoordig dezelfde isolatiewaarde als pvc. Bij Deceuninck vindt u tegenwoordig de unieke Decalu-reeks. Deze is ontwikkeld door de integratie van technieken die gebruikt worden bij het maken van pvc ramen. Onze specialisten helpen u graag verder om de juiste keuze te maken!

Configureer deuren en ramen op maat

U kunt u nu ook digitaal laten inspireren! Gebruik hier voor onze nieuwste ramen en deuren configurator en kies uw gewenste stijl. Dit kan bijvoorbeeld de stijl zijn van een klassiek herenhuis, maar ook dat van een moderne villa. U kunt de gewenste kleur selecteren en vervolgens krijgt u meteen het resultaat te zien. Het volledige dossier wordt u gratis toegestuurd. U kan uw dossier ook rechtstreeks doorsturen naar onze partners in uw buurt of regio Borsbeek. Zij helpen u graag verder met uw project.

Vind een showroom