Vraag een gratis offerte

PVC ramen kopen in Mechelen

PVC ramen Mechelen

Bent u op zoek naar nieuwe PVC ramen voor in uw woning in Mechelen? Bij Deceunink vindt u een uitgebreid aanbod aan PVC ramen en professionals die u van een gedegen advies voorzien. Wij helpen u graag bij de bouw van een duurzaam huis en dragen innovatieve en creatieve oplossingen. Maar waarom zou u juist kiezen voor PVC ramen in plaats van traditionele houten of aluminium ramen? Ten eerste zijn PVC ramen duurzaam, ze gaan langer mee dan ramen van bijvoorbeeld hout. U heeft weinig onderhoud aan de ramen. Zo is af en toe een keer schoonmaken met water en afwasmiddel al voldoende en de ramen gaan tot wel 50 jaar mee. Bij houten ramen loopt u ook nog het risico dat deze gaan rotten, bij PVC ramen loopt u dat risico niet. PVC ramen zijn ook veel beter voor het milieu, zo hoeven er geen bomen gekapt te worden zoals voor houten ramen. Daarnaast kan PVC tot wel 10 keer gerecycled worden. Bij het kiezen voor PVC, helpt u dus ook nog eens mee aan een beter milieu.

PVC Ramen van Deceuninck in regio Mechelen

Vind een verdeler in Mechelen en bezoek de showroom. Laat de plaatsing van nieuwe PVC ramen zeker niet aan de amateur over, maar kies voor een professionele installateur die perfect op de hoogte is van de laatste innovaties. Wij geven u gedegen advies met betrekking tot PVC ramen. Er is een grote verscheidenheid stijlen en kleuren om uw huis in Mechelen helemaal naar wens te renoveren of bouwen.

PVC ramen laten installeren door Deceuninck

Deceuninck heeft niet alleen een ruim aanbod aan PVC ramen, maar ook in deuren. U kunt uw gewenste PVC ramen en deuren kiezen, die aansluiten bij de stijl van uw woning in Mechelen. De PVC ramen hebben een hele hoge isolatiewaarde. Daarnaast zijn de ramen brandwerend en bieden ze een hoog niveau van inbraakbeveiliging. Dat komt door de raambeveiliging van Deceuninck, hierdoor kunnen inbrekers niet zomaar het raam forceren en de ramen hebben ook nog eens brandvertragend effect. Des te meer redenen om nu juist te kiezen voor PVC ramen!

Vind een showroom