Vraag een gratis offerte

PVC ramen kopen in Luik

PVC ramen Luik

Bent u op zoek naar nieuwe PVC ramen voor in uw woning in Luik? Bij Deceunink vindt u een uitgebreid aanbod aan PVC ramen en professionals die u van een gedegen advies voorzien. Wij helpen u graag bij de bouw van een duurzaam huis en dragen innovatieve en creatieve oplossingen. Maar waarom zou u juist kiezen voor PVC ramen in plaats van traditionele houten of aluminium ramen? Ten eerste zijn PVC ramen duurzaam, ze gaan langer mee dan ramen van bijvoorbeeld hout. U heeft weinig onderhoud aan de ramen. Zo is af en toe een keer schoonmaken met water en afwasmiddel al voldoende en de ramen gaan tot wel 50 jaar mee. Bij houten ramen loopt u ook nog het risico dat deze gaan rotten, bij PVC ramen loopt u dat risico niet. PVC ramen zijn ook veel beter voor het milieu, zo hoeven er geen bomen gekapt te worden zoals voor houten ramen. Daarnaast kan PVC tot wel 10 keer gerecycled worden. Bij het kiezen voor PVC, helpt u dus ook nog eens mee aan een beter milieu.

Bent u woonachtig in Luik en op zoek naar nieuwe PVC ramen? De specialisten van Deceuninck voorzien u van gedegen advies over ons uitgebreide aanbod van zowel PVC ramen als deuren. Wij helpen u graag om uw woning in Luik duurzamer te maken. Onze PVC ramen passen bij ieder huis. Maar waarom zou u nu juist voor PVC kiezen, in plaats van hout of aluminium? Wij leggen de voordelen voor u uit. PVC ramen zijn veel duurzamer dan houten of aluminium ramen. PVC gaat toch wel 50 jaar mee, zonder groot onderhoud. Regelmatig een keer schoonmaken met water en afwasmiddel is voldoende. Daarnaast heeft u bij houten ramen het risico dat deze gaan rotten, dat risico heeft u niet bij PVC ramen. Ook zijn PVC ramen veel beter voor het milieu, omdat er geen bomen worden gekapt voor het materiaal en kan het PVC tot wel 10 keer gerecycled worden. Bij het kiezen voor PVC ramen, draagt u dus ook nog eens een steentje bij aan een beter milieu.

PVC Ramen van Deceuninck in regio Luik

Vindt en bezoek een verdeler bij u in Luik en bezoek de showroom. Wij adviseren om de plaatsing van de PVC ramen niet over te laten aan een amateur, maar juist te kiezen voor een professional. Hij of zij is volledig op de hoogte van de laatste innovaties en plaatst uw nieuwe ramen op zorgvuldige wijze. Er is een grote verscheidenheid stijlen en kleuren om uw huis in Luik helemaal naar wens te renoveren of bouwen.

PVC ramen laten installeren door Deceuninck

Deceuninck heeft niet alleen een ruim aanbod aan PVC ramen, maar ook in deuren. U kunt uw gewenste PVC ramen en deuren kiezen, die aansluiten bij de stijl van uw woning in Luik. De PVC ramen hebben een hele hoge isolatiewaarde. Daarnaast zijn de ramen brandwerend en bieden ze een hoog niveau van inbraakbeveiliging. Dat komt door de raambeveiliging van Deceuninck, hierdoor kunnen inbrekers niet zomaar het raam forceren en de ramen hebben ook nog eens brandvertragend effect. Des te meer redenen om nu juist te kiezen voor PVC ramen!

Vind een showroom