Vraag een gratis offerte

Pvc ramen

Pvc-ramen kopen: voordelen en tips

Zoek je duurzame, veilige en betaalbare ramen? Dan zit je gebeiteld met pvc-raamprofielen, want die bieden topkwaliteit en een extra lange levensduur. Bovendien zijn pvc-ramen beter voor het milieu, voor je wooncomfort en je portemonnee.

Waarom pvc-ramen kopen?

De belangrijkste voordelen van kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijkheid, een lange levensduur en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Deze drie voordelen maken van pvc het ideale materiaal voor ramen en deuren van de hoogste kwaliteit.

Sterkte en duurzaamheid

Ramen vervaardigd uit pvc zijn sterker dan ramen uit andere materialen. Ze zijn beter bestand tegen extreme weersomstandigheden én tegen inbraak.

Goeie prijs-kwaliteitverhouding

In vergelijking met aluminium is pvc een koopje. De productie van pvc-ramen vergt minder tijd en energie en is daardoor aanzienlijk goedkoper. Zonder in te boeten aan kwaliteit!

Goed voor het milieu

Kunststof ramen bezorgen je bovendien een flinke besparing. Doordat ze extra goed isoleren, verlies je minder warmte en hoef je minder te verwarmen. Niet alleen verlaag je op die manier je energiefactuur, maar je doet er het milieu ook een groot plezier mee.
Daarnaast recycleert Deceuninck elk jaar zo’n 20.000 ton aan ‘postindustrieel’ en ‘postconsumer’ hard pvc in de recycling-eenheid in Diksmuide. Op die manier wordt een grote hoeveelheid waardevol kunststof materiaal hergebruikt voor de productie van nieuwe pvc-ramen en -deuren, inclusief de baanbrekende Linktrusion-technologie. Hiermee is Deceuninck de belangrijkste recycler van pvc in de Benelux.

De juiste partner kiezen

De beste pvc-ramen kopen is een goed begin om van je woning een aangename, veilige en duurzame plek te maken. Maar dit is slechts het begin. Je nieuwe ramen moeten uiteraard ook geïnstalleerd worden en daarvoor ga je ook maar beter met een professionele partner in zee. Deceuninck werkt hiervoor samen met een uitgebreid netwerk aan ervaren en gespecialiseerde installateurs. De distributeurs van Deceuninck voldoen aan specifieke eisen en kunnen daardoor topkwaliteit garanderen. Vind een verdeler in jouw buurt of contacteer ons voor meer informatie.

Raak geïnspireerd met onze ramen & deuren configurator: Winspirator

Wil je te weten komen of pvc ramen bij je stijl past? Dan kan je dit met Winspirator, onze ramen & deuren configurator. Je kan jouw favoriete woonstijl selecteren en de ramen en deuren van je dromen configureren in kunststof of aluminium! Alle info kan je ook meteen naar onze partners doorsturen.