Vraag een gratis offerte

PVC ramen kopen in Brussel

PVC ramen Brussel

Bent u woonachtig in Brussel en bent u op zoek naar nieuwe PVC ramen? Dan bent u op bij Deceuninck aan het juiste adres! U vindt bij ons de nieuwste en modernste PVC ramen, die passen bij ieder huis. Daarnaast helpen wij u bij de bouw van een duurzaam huis en denken wij graag met u mee met innovatieve oplossingen. Er zijn veel redenen te noemen om juist te kiezen voor PVC ramen. Zo gaan de ramen heel duurzaam, ze gaan ontzettend lang mee, tot wel 50 jaar. Terwijl u er juist weinig onderhoud aan heeft. Een keer schoonmaken met water en afwasmiddel of afstoffen is al voldoende. Daarnaast zijn PVC ramen bestand tegen alle weersomstandigheden, in tegenstelling tot houten kozijnen. Die kunnen nog weleens gaan rotten, dat risico heeft u bij PVC ramen niet. Deceuninck draagt daarnaast graag haar steentje bij aan een schonere wereld. PVC ramen kunnen tot wel 10 keer gerecycled worden en er hoeven geen bomen voor worden gekapt, wat bij houten ramen uiteraard wel het geval is. Kortom, veel voordelen om juist te kiezen voor PVC ramen voor in uw Brusselse woning.

PVC Ramen van Deceuninck in regio Brussel

Vind een verdeler in Brussel en bezoek de showroom. Laat de plaatsing van nieuwe PVC ramen zeker niet aan de amateur over, maar kies voor een professionele installateur die perfect op de hoogte is van de laatste innovaties. Wij geven u gedegen advies met betrekking tot PVC ramen. Er is een grote verscheidenheid stijlen en kleuren om uw huis in Brussel helemaal naar wens te renoveren of bouwen.

PVC ramen laten installeren door Deceuninck

Ook als u toe bent aan nieuwe ramen en deuren, heeft Deceuninck de perfecte oplossing voor u. U kunt kiezen voor PVC ramen, die helemaal aansluiten bij de stijl van uw woning. De hoog isolerende ramen van Deceuninck voldoen aan de strengste normen voor isolatie. Twee andere grote voordelen van PVC ramen zijn dat deze brandveilig en inbraakbestendiger zijn dan bijvoorbeeld houten of aluminium ramen. Dat komt door de raambeveiliging van Deceuninck, hierdoor kunnen inbrekers niet zomaar het raam forceren en de ramen hebben ook nog eens brandvertragend effect. Des te meer redenen om nu juist te kiezen voor PVC ramen!

Vind een showroom