Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Pvc-ramen

PVC ramen van Deceuninck

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PVC ramen, omdat je huidige ramen aan vervanging toe zijn of omdat je ramen nodig hebt voor je nieuwe woning? Dan ben je bij Deceuninck zeker aan het juiste adres. Wij maken namelijk PVC ramen op maat van jouw woning. Hierdoor zijn de ramen en kozijnen in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. Ook voor grote ramen en ronde ramen kun je bij ons terecht.

Een uitgebreide selectie van folie- en coatingkleuren laten je toe om de kleur van je PVC ramen perfect op de architectuur van je woning af te stemmen. Met onze ramen- en deuren configurator kun je zien hoe bepaalde ramen eruitzien op een woning in jouw stijl. Wens je meer informatie te ontvangen? Vraag dan een gratis offerte aan of vind een verdeler bij je in de buurt.

Waarom kiezen voor een PVC raam van Deceuninck?

De PVC ramen van Deceuninck staan bekend om de hoge mate van kwaliteit. Zo beschikken onze PVC ramen over een hoge isolatie waardoor de ramen een positief effect hebben op de isolatiewaarde van je woning. Ben je nieuwsgierig naar de impact van de PVC ramen van Deceuninck op de isolatie van jouw woning? Vul dan hier onze energiecalculator in en bereken hoeveel je kunt besparen op jouw energierekening met de ramen van PVC.

Een PVC raam van Deceuninck heeft een lange levensduur en vergt weinig onderhoud. Onder weinig onderhoud verstaan we bij Deceuninck enkel het eenvoudig schoonmaken van de ramen met water en afwasmiddel. Dit is dan ook al voldoende onderhoud om de ramen al tot wel 35 jaar mee te laten gaan! Verder zijn de PVC raamprofielen bestemd tegen alle weersomstandigheden en tot wel 10 keer recyclebaar. Zo draag je ook nog eens een steentje bij aan een duurzamer milieu!

Bent je voor jouw woning ook nog op zoek naar nieuwe PVC deuren? Bekijk dan ook de PVC deuren van Deceuninck.

PVC ramen kopen van Deceuninck laten installeren

Heb je de PVC ramen die aan jouw wensen voldoet al op het oog? Koop dan gemakkelijk jouw nieuwe pvc ramen bij Deceuninck. Zo profiteer je van vele voordelen en een uitgebreide keuzemogelijkheid. Je kunt bij Deceuninck gemakkelijk gratis een offerte aanvragen. Je krijgt deze vervolgens in een korte tijd al digitaal toegestuurd. Vervolgens kun je met de offerte naar een van onze partners bij jou in de buurt gaan om direct verder geholpen te worden. Ook kunnen zij al je laatste vragen beantwoorden. Zo kun je gemakkelijk en met vertrouwen jouw nieuwe PVC ramen kopen bij Deceuninck.