Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Pvc-ramen

Deceuninck pvc-ramen

Zijn je oude ramen aan vervanging toe? Deceuninck maakt pvc-ramen op maat van jouw woning. Onze ramen uit pvc zijn niet alleen op-en-top comfortabel, ze zijn ook bijzonder stijlvol.

Ramen in elke stijl

Deceuninck heeft ramen en kozijnen in verschillende maten en vormen. Ook voor grote ramen en ronde ramen kun je bij ons terecht. Voor de uitvoering van je pvc-ramen kun je kiezen voor standaardramen met een eenvoudige, minimalistische uitstraling, of voor ramen met elegante sierlijsten.

Energiezuinige pvc-ramen

De ramen van Deceuninck bieden een uitstekende isolatie. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende isolatieniveaus, van basis tot super. Dankzij de hoge isolatiewaarden voldoen je nieuwe pvc-ramen zeker aan de strengste isolatienormen en bespaar je flink wat energie.

Raamafwerking

Je nieuwe ramen moeten er niet alleen aan de buitenkant netjes uitzien, ook de binnenkant van je woning verdient de nodige aandacht. Met een Deceuninck-raamuitbekleding en -gordijnkast in pvc klopt het plaatje ook binnenshuis. Onze raamafwerking is bovendien beschikbaar in een uitgebreid kleurengamma.