Vraag een gratis offerte

Kiest u voor kunststof of aluminium ramen en deuren?

De keuze tussen kunststof of aluminium ramen is niet altijd evident. Kunststof ramen moeten op vandaag niet meer inboeten op design in vergelijking met aluminium. Onze Elegant reeks is daar het perfecte voorbeeld van. Maar ook onze aluminium reeks blinkt uit op vlak van performantie. De keuze is vaak persoonlijk, maar wij helpen u graag een stapje verder.

Deceuninck Elegant
Ramen en deuren Mechelen
Deceuninck Elegant
Deceuninck Elegant
Ramen en deuren Mechelen
Deceuninck Elegant

Elegant kunststof ramen

Kunststof ramen en deuren staan gekend voor hun superieure thermische en akoestische isolatiewaarden. De Thermofibra-technologie van Deceuninck, met geïntegreerde glasvezels in de profielen, en Forthex-versterking optimaliseren deze topperformanties nog verder.

Onze nieuwe Elegant reeks toont aan dat kunststof profielen ook een uiterst minimalistisch design kunnen hebben. Ons abstract design evenaart de look van een aluminium raam en kreeg daarvoor meerdere prijzen waaronder een Red Dot Award.

Lees meer

aluminium ramen
Inspiratie aluminium ramen & deuren
aluminium ramen
Inspiratie aluminium ramen & deuren

Decalu aluminium ramen

U bent gek op hele grote ramen of u wil een steellook design? Dan zit u goed met onze Decalu reeks in aluminium.

Bij Deceuninck kozen we voor goede thermische performanties voor de hele Decalu reeks. De dichtingen zijn vooraf geïntegreerd in de profielen waardoor de wind- en waterdichtheid ook optimaal verzekerd is.

Lees meer

Wenst u persoonlijk advies over onze Elegant en Decalu reeks? Onze dealer locator wijst u de weg naar een Deceuninck partner in uw buurt!

Vind een Deceuninck dealer

Wilt u onze ramen en deuren liever onmiddellijk in een woning zien? Probeer onze Winspirator ramen configurator!

Kies de woningstijl van uw voorkeur en configueer uw kunststof of aluminium ramen en deuren naar wens. Je krijgt je persoonlijk dossier gratis toegestuurd of je kan het rechtstreeks naar een Deceuninck partner in uw buurt sturen. Zij staan klaar om je te helpen bij jouw project.
Configureer uw ramen