Vraag een gratis offerte

Composiet gevelbekleding

Onze composiet gevelbekleding combineert de natuurlijke charme van hout met moderne technologieën, waardoor je gevel optimaal geïsoleerd wordt.

 • Warm gevoel van echt hout
 • Geïntegreerde ventilatie
 • Perfect te combineren met isolatie
 • Gepatenteerde, niet zichtbare bevestigingsclipsen

Stijl & kleur

Ons aanbod aan composiet gevelbekleding

Eigenschappen

Gesloten Composiet gevelbekleding

 • Vlak 167 Twinson (P 9576)
 • Modulemaat: 167mm
 • Lengtemaat: 3 of 6m
 • Aantal m per m²: 6
 • Materiaal: Twinson

Ontdek meer

Eigenschappen

Open Composiet gevelbekleding

 • Vlak open 83 Twinson (P 9596)
 • Modulemaat: 83mm (78+5)
 • Lengtemaat: 3m
 • Aantal m per m²: 12
 • Materiaal: Twinson

Ontdek meer

Stijl & kleur

Houtcomposiet gevelbekleding is enorm populair

Composiet gevelbekleding is de laatste jaren steeds populairder geworden vanwege zijn duurzaamheid en stijlvolle uitstraling. Deze innovatieve bekleding combineert de natuurlijke charme van hout met de voordelen van moderne technologieën, waardoor het een uitstekende keuze is als esthetische afwerking van je woning of als onderdeel van een isolatieproject.

Wat is composiet gevelbekleding?

Composiet gevelbekleding is een materiaal dat bestaat uit een mix van natuurlijke vezels en kunststof. Deze combinatie resulteert in een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en niet gevoelig is voor rot, schimmels of insecten. Het is een uitstekend alternatief voor traditionele houten gevelbekleding, omdat het de warme uitstraling van hout behoudt, maar met veel minder onderhoud. Bij Deceuninck noemen we dit ook wel Twinson gevelbekleding.

De voordelen van houtcomposiet gevelbekleding

Duurzaam & milieuvriendelijk: Composiet gevelbekleding gaat vele jaren mee en behoudt zijn oorspronkelijke staat, zelfs onder invloed van zware regenval, sneeuw of felle zon.

Daarnaast draagt het gebruik van gerecyclede materialen in composiet gevelbekleding bij aan een duurzamere bouwkeuze. Deceuninck streeft naar materialen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Alles wordt gemaakt met het oog op duurzaamheid en een groenere planeet. Wat meteen een groot onderscheid maakt met andere aanbieders. Al onze gevelbekleding is 100% recycleerbaar en daarnaast onderhoudsvriendelijk.

Onderhoudsvriendelijk: In tegenstelling tot houten gevelbekleding hoef je composiet gevelbekleding niet regelmatig te schilderen of te beitsen. Een periodieke reiniging volstaat om het materiaal in topconditie te houden.

Veelzijdigheid: Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de stijl kunt kiezen die het beste bij jouw woning past.

Bestendigheid: De panelen zijn bestand tegen krassen, deuken en verkleuring, waardoor je gevel er altijd als nieuw uitziet.


Vind een verdeler

Verticaal of horizontaal

Composiet gevelbekleding verticaal of horizontaal plaatsen?

Composiet gevelpanelen kunnen zowel verticaal als horizontaal worden geplaatst, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en het gewenste ontwerp. Verticaal geplaatste panelen geven een eigentijdse uitstraling aan je gevel, terwijl horizontale bekleding een meer traditioneel effect kan hebben. Beide opties bieden een prachtige afwerking en versterken de architectuur van je woning.

Prijs

Composiet gevelbekleding prijs

De prijs van composiet gevelbekleding kan variëren afhankelijk van de gekozen afmetingen van de panelen en de complexiteit van de installatie. Over het algemeen zijn de kosten van composiet gevelbekleding vergelijkbaar met die van hoogwaardige houten bekleding, maar de extra duurzaamheid en het lagere onderhoud maken het een kosteneffectieve langetermijninvestering.

Wil je weten wat composiet gevelbekleding exact kost voor je woning? Vraag dan een vrijblijvende offerte op.

Vrijblijvende offerte

Plaatsing

Composiet gevelbekleding Plaatsen

Het plaatsen van composiet gevelbekleding vereist vakmanschap en ervaring om een duurzaam en esthetisch resultaat te garanderen. Het is raadzaam om een ervaren professional in te schakelen voor de installatie. De Deceuninck gevelbekleding wordt via een netwerk van erkende en door de Deceuninck opgeleide verdelers en installateurs verdeeld. Onze installateurs hebben de kennis en de ervaring in huis om de gevelbekleding vakkundig te plaatsen.

Vind een verdeler

Kleurenpallet

Vraag een gratis staal aan

Ben je geïnteresseerd in composiet gevelbekleding? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een Deceuninck verdeler bij jou in de buurt. Zij kunnen je voorzien van een vrijblijvende offerte op maat en meer informatie over de beschikbare opties. Daarnaast kun je via onze website ook gratis stalen aanvragen, zodat je de verschillende kleuren en texturen kunt zien en voelen.

Gratis staal

Downloads

 

Icon request quotation

Vraag een gratis prijsofferte aan en bekijk alle mogelijkheden.

Vraag een gratis prijsofferte aan