Vraag een gratis offerte

Actualiteit

Twinson terrasplanken

clock min. reading time

Twinson terrasplanken, het duurzame alternatief voor tropisch hardhout.

Droom je van een mooi plankenterras dat lang zijn uitstraling behoudt? Eentje dat gemakkelijk te onderhouden is, zodat je méér tijd hebt om te genieten? Check! Twinson biedt de natuurlijke charme van hout en de onderhoudsvriendelijkheid en slijtvastheid van kunststof. Met het Twinson-Click syteem is het ook zo geplaatst.

 

Natuurlijke look

Twinson terrasplanken hebben een natuurlijke look, net zoals een houten terras, dankzij de aanwezigheid van houtvezels. De gebruikte houtvezels komen steeds uit duurzaam beheerde bossen en zijn gecertificeerd met het PEFC-label. Een Twinson terras is dus een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

 

Slipvast en splintervrij

In tegenstelling tot hout, zijn de Twinson terrasplanken splintervrij. Je kan dus zorgeloos blootvoets rondlopen. Dankzij de antislipeigenschappen is het het ideale terras rond een zwembad of vijver. Je schuift niet uit, zelfs als de planken nat zijn.

Nog een extra voordeel: Twinson is makkelijk te onderhouden en 100% rotvrij. Doordat je minder tijd aan het onderhoud hoeft te besteden, heb je méér tijd om te genieten op je terras.

 

Uitgebreide keuzemogelijkheid

De Twinson terrasplanken zijn beschikaar in twee uitvoeringen. Je kiest uit Character Massive of Majestic Massive Pro. Uniek aan de Twinson-terrasplanken: je kan beide kanten van de plank als zichtbare zijde gebruiken.

De Character Massive planken hebben een geschuurde finish waardoor ze natuurlijk verkleuren. Door blootstelling aan zon en regen krijgen ze na enkele maanden hun uiteindelijke tint. De plank is langs de ene kant fijn gegroefd en aan de andere kant vlak geborsteld. Je kiest uit zes kleuren: van hazelnootbruin tot zoethoutzwart.

De Majestic Massive Pro terrasplank blinkt uit in slijtvastheid en onderhoud. Rond de plank is een mantel uit kunststof aanwezig die het oppervlak extreem bestand maakt tegen vlekken en krassen. De plank heeft langs de ene kant een oppervlak met authentieke houtnerven en aan de andere kant de look van fijn gegroefd hout. Zoek je een terras dat heel makkelijk te onderhouden is? Kies dan voor de Majestic Massive Pro. Maak je keuze uit de vier natuurlijke houttinten: antique oak, smoked oak, country oak of mountain oak.

 

In enkele stappen een mooi terras

Twinson-Click is een schroefloos systeem waarmee je tot 2.5 keer sneller een Twinson terras laat plaatsen dan een traditioneel houten terras met schroeven. De opbouw verloopt snel en eenvoudig.

De op maat gezaagde planken worden bevestigd op de aluminium onderstructuur. Is de ondergrond in je tuin niet gelijk? Geen probleem, de installateur gebruikt terrasverhogers die op maat verstelbaar zijn. Zo worden hoogteverschillen opgevangen en wordt de ongelijke ondergrond gecorrigeerd.

Je terras kan zo verrassend snel gemonteerd worden.

Ben je helemaal overtuigd en wil je snel een nieuw terras laten plaatsen? Neem contact op met een installateur in jouw buurt.