Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtWhy? Our core purpose

Bij Deceuninck geloven we in “bouwen aan een duurzaam (t)huis”:

Innovation

Wij zijn er om materialen op basis van PVC en houtcomposiet te ontwerpen; steunend op onze wetenschap en onze decennialange knowhow. Met deze materialen creëren we innovatieve oplossingen voor ramen & deuren, tuintoepassingen, dak & gevel en binnentoepassingen. Onze systemen zijn gemakkelijk te produceren, gemakkelijk te installeren en gemakkelijk te onderhouden.

Ecology

We zijn er om je te helpen een (t)huis te bouwen, dat energiezuiniger is om in te wonen. We creëren bouwproducten met een lange levensduur, met weinig onderhoud en die topisolerend zijn. Onze producten worden gecreëerd met de kleinste ecologische voetafdruk en kunnen op het einde van hun leven volledig worden gerecycleerd.

Design

We zijn er om je te helpen je persoonlijke stijl te vinden in de architectuur en de esthetiek van je (t)huis. We zijn er om je (t)huis en je gezin beschutting te geven tegen externe elementen. We bieden je een uniek gamma kleuren en oppervlaktestructuren. Naast de duurzame producteigenschappen, hebben onze producten een tijdloos design en een levensduur van meer dan 50 jaar.

Een (t)huis voor onze medewerkers en onze Klanten.

We zijn er om een duurzaam (t)huis te bouwen voor onze medewerkers en onze Klanten. We bouwen aan langdurige relaties en “intimacy”, gebaseerd op onze kernwaarden.