Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtVoordeur op maat

Op zoek naar een nieuwe voordeur op maat? Deceuninck helpt je graag!

Een voordeur is enorm bepalend voor de look van je woning. Maar behalve het uitzicht zijn er nog andere belangrijke criteria waaraan een nieuwe voordeur moet voldoen. Kies je voor de pvc-voordeuren van Deceuninck? Dan zit je op elk gebied goed.

Een moderne voordeur als visitekaartje van je woning

Wil je je oude voordeur vervangen? Ga dan voor een hedendaagse look. Een moderne voordeur in pvc valt onmiddellijk op en biedt absolute topkwaliteit. De voordeuren van Deceuninck zijn verkrijgbaar in tal van stijlen en kleuren. Je vindt dan ook altijd een voordeur die perfect bij jouw woning past.

De vele voordelen van een voordeur in pvc

Het uitzicht van je nieuwe voordeur is natuurlijk maar één aspect van het verhaal. Onze voordeuren bieden je nog tal van andere voordelen:
  • Ze zijn inbraakbestendig.
  • Ze bieden een uitmuntende thermische én akoestische isolatie.
  • Ze zijn erg onderhoudsvriendelijk.
  • Ze zijn ecologisch; pvc is namelijk een kunstof die honderd procent recycleerbaar is.
  • Je geniet van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze Zendow#neo-voordeuren

De Zendow#neo-voordeuren van Deceuninck zijn voorzien van een prekader dat warmteverlies vermijdt. Bovendien zijn deze voordeuren perfect water- en winddicht. Dat verhoogt niet alleen uw comfort, maar verlaagt ook uw energiefactuur.

Onze Zentrada-voordeuren

Wil je graag het neusje van de zalm? Dan zijn onze Zentrada-voordeuren een uitstekende keuze. Deze superisolerende ‘deur van morgen’ is voorzien van een inbraakwerend, vleugeloverdekkend deurpaneel, waarbij de vleugel en het deurpaneel één geheel vormen. De Zentrada-voordeuren bieden een maximaal comfort en zijn verkrijgbaar in zes verschillende designs.

Een voordeur op maat bestellen

Overtuigd van de vele voordelen van een voordeur in pvc? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze verdelers. Of vraag een gratis offerte