Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtVerfraai je woning met Twinson gevelbekleding!

Twinson gevelbekleding is houtcomposiet dat bijzonder complementair is met de isolatie van je gevel. Terwijl je verwarmingskosten dalen, ziet het plaatje er ook nog eens prachtig uit. Geef je woning dus vlug zo’n Twinson jasje en geniet van de unieke look!

Twinson gevelbekleding is beschikbaar in drie kleuren

Twinson is een nieuwe generatie buitenbekleding voor gevels en puntgevels die van je huis de ster van de buurt maken. Twinson – een uniek materiaal dat de beste eigenschappen van hout & PVC combineert – werd ontwikkeld door Deceuninck en is beschikbaar in drie kleuren: zoethoutzwart, schorsbruin en turfbruin. Wat is jouw favoriet?

Twinson gevelbekleding: onderhoudsvriendelijk en 100% duurzaam

Nadat je prachtige gevelbekleding in je favoriete kleur is bevestigd, zit je voor jaren gebeiteld! Twinson heeft namelijk zo goed als géén onderhoud nodig. De gevelplanken zijn duurzaam, 100 procent waterdicht en gemakkelijk te bewerken!

De Twinson gevelsystemen

Ons ‘vlak 167’-gevelsysteem van Twinson is ideaal voor gevelbekleding. De afgeschuinde profielen geven het geheel een stijlvolle afwerking. Het ‘vlak open 83’-gevelsysteem met open voegen tussen de panelen is uitermate geschikt voor een doeltreffende afvoer van vocht en warmte. Zo draagt het systeem ook bij tot een gezonder binnenklimaat.

Is onze kwalitatieve Twinson gevelbekleding iets voor jou? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!