Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtTwinson: de referentie in tuinschermen

Tuinschermen kopen vraagt een zekere investering. Uiteraard wil je graag dat je aangekochte tuinschermen lang meegaan. Met onze tuinschermen in Twinson houtcomposiet kies je alvast voor zekerheid en kwaliteit. Ontdek hier waarom de tuinschermen van Twinson ook voor jou de beste keuze zijn!

Waarom kiezen voor Twinson tuinschermen?

Twinson verenigt het beste van twee werelden in één product. Deze revolutionaire tuinschermen combineren de natuurlijke uitstraling en de warmte van hout met het onderhoudsgemak en de robuustheid van kunststof. Deze eigenschappen maken de tuinschermen van Twinson echt uniek!

Tuinschermen: bescherming tegen wind en nieuwsgierige blikken

De tuin is de plek bij uitstek om tot rust te komen. Dan wil je natuurlijk niet gestoord worden door nieuwsgierige blikken. Hiervoor zijn goede tuinschermen onmisbaar. Ze beschermen je tegen de blikken van voorbijgangers en zorgen ervoor dat je altijd uit de wind zit. Zo kan jij je concentreren op wat écht belangrijk is: uitrusten en zonnen.

Twinson tuinschermen kopen: kies uit 3 natuurlijke kleuren

Twinson tuinschermen zijn beschikbaar in tal van natuurlijke kleuren – drie in totaal – zoals hazelnootbruin, riverstone grijs en zoethoutzwart. Elk van deze kleuren is beschikbaar met twee dubbelzijdige afwerkingen (met brede of fijne groeven) en drie tinten voor de afwerkingsonderdelen (geanodiseerd aluminium, geanodiseerd natuurkleur of geanodiseerd zwart). Dankzij die ruime keuze mag je er zeker van zijn dat je tuinschermen perfect bij de rest van je woning en tuin passen.

Tuinschermen van Deceuninck: topkwaliteit

Deceuninck heeft meer dan veertig jaar ervaring in de ontwikkeling en extrusie van kunststof profielen voor de bouwsector. Ook de lancering van Twinson tuinschermen in houtcomposiet is het resultaat van jarenlange innovatie, en dat merk je!

Helemaal overtuigd van de voordelen die Twinson tuinschermen in petto hebben? Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!