Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtTwinson

1

Wat is Twinson

De perfecte combinatie van hout en PVC, dat is Twinson.
Een materiaal dat het natuurlijke uitzicht en het warme gevoel van hout feilloos combineert met het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid van PVC.

2

Milieuvriendelijk

Twinson verenigt PVC en PEFC-gecertificeerd hout en vormt zo een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Dat wordt gekapt in bedreigde regenwouden, terwijl Twinson wordt vervaardigd op basis van PEFC-hout dat afkomstig is van bossen die regelmatig worden herplant en snel groeien. Het PEFC-certificaat garandeert dat het afgewerkte product uitsluitend hout bevat uit een gecertificeerd bos.

3

Traditie en innovatie

Deceuninck kan bogen op meer dan veertig jaar ervaring in de ontwikkeling en extrusie van PVC-profielen voor de bouwsector. We hebben altijd een voortrekkersrol gespeeld en koppelen een originele innovatiegeest aan de traditie van uitmuntendheid. We streven er voortdurend naar om nieuwe wegen te bewandelen en onze kennis uit te breiden.

Het onderzoek van onze R&D-afdeling naar de fusie van hout en PVC heeft verschillende jaren in beslag genomen. Het resultaat? Twinson, een bouwmateriaal dat onze status als wereldleider op het vlak van innovatie bevestigt, en het beste uit twee werelden bijeenbrengt.

4

Natuur & technologie

De natuur is onze inspiratiebron, technologie onze drijvende kracht. Het warme gevoel van natuurlijke materialen biedt het comfort en de veiligheid waar we naar op zoek zijn. De technologie reikt ons de praktische oplossingen aan die wij nodig hebben.

Twinson verenigt natuur en technologie. Deze elementen, die op het eerste gezicht tegenstrijdig lijken, combineren we om een uniek bouwmateriaal te maken met eindeloze mogelijkheden en aantrekkingskracht. Bent u een gepassioneerde natuurliefhebber die bekommerd is om het milieu? Of toch meer een technologiefanaat? Of allebei? Twinson biedt u het beste uit de twee werelden.