Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtLinktrusion

1

Wat is Linktrusion?

Linktrusion verwijst naar de unieke benadering die Deceuninck toepast bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën en materialen. Dit is het platform waarmee verschillende materialen en technologieën in een enkel geëxtrudeerd meercomponentenproduct kunnen worden gecombineerd. Zendow#neo is hierbij de eerste toepassing.

2

Superisolatie

Met Linktrusion biedt Deceuninck een vernieuwende kijk op raamsystemen en biedt het een overtuigend antwoord op de vraag naar energie-efficiënte bouwoplossingen.

Het geheim van de hoge isolatiewaarde van Deceuninck-Zendow#neo profielen zit vervat in de kern van het materiaal. Linktrusion kruist de meest uiteenlopende oplossingen tot een origineel totaalconcept. Alles draait daarbij om het combineren van nieuwe en traditionele materialen, innovatieve elementen en beproefde technieken. Het resultaat is een uniek ontwerp waarin het beste van verschillende werelden samenkomt.

3

De toekomst is vandaag

Ondanks alle reglementeringen van de overheid en de inzet van de bouwsector, blijft de energieproblematiek een heet hangijzer. Terecht, want zelfs op vandaag ontsnapt nog altijd 15 tot 20 procent van de warmte in gebouwen langs de ramen.

Deceuninck engageert zich vandaag voor een comfortabele, veilige en duurzame toekomst. We houden vast aan ons credo ‘new is now’. Daartoe ontwikkelen we continu nieuwe technologische ideeën die de energie-efficiëntie van onze raam- en deursystemen optimaliseren. Onze revolutionaire Linktrusion- technologie is hier een prachtig voorbeeld van. De Society of Plastic Engineers reikte onlangs de allereerste ‘Innovation Awards’ voor de Benelux uit. Deceuninck sleepte met zijn Linktrusion-technologie de Innovation Award in de categorie ‘Hybrid Product’ in de wacht.

4

Met respect voor het milieu

Deceuninck ontwikkelt duurzame en onderhoudsvriendelijke producten met sterk isolerende eigenschappen. Onze raam- en deurprofielen hebben de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk en zijn aan het einde van hun levenscyclus 100% recycleerbaar. Daartoe investeerde Deceuninck in een eigen recyclingafdeling voor alle materialen die we in onze profielen gebruiken. Hierdoor kunnen we een compleet gesloten circuit garanderen. Het belang van dit proces wordt extra benadrukt door de registratie van het woord ‘renocycleren’. ‘Deceuninck renocycleert®’ wil zoveel zeggen als oud wordt nieuw. Gebruikte ramen en deuren worden met het grootste respect voor het milieu verwerkt tot nieuwe producten.