Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtUnieke kleurmethode: integraal gekleurd

1

360°, een uniek kleurconcept

De kleur van je ramen is niet alleen bepalend voor de buitenkant van je woning maar ook voor het interieur. Deceunincks 360°-raam- en deurprofielen zijn daarom integraal, aan de vier zijden gekleurd. Zo is de wit blinkende pvc-look nergens meer te zien, zelfs niet in de binnenlijst!

2

Breed kleurassortiment

Bij 360°-ramen heb je de keuze uit het Uni-colour of het Bi-colour kleurenassortiment. Terwijl de Uni-colourrange rondom rond dezelfde kleur heeft, hebben ramen in de Bi-colourrange een andere kleur aan de binnen- dan aan de buitenzijde.

4

Respect voor het milieu

Al onze 360° profielen zijn gemaakt op basis van watergedragen verf. Na hun lange levensduur kunnen ze perfect gerecycleerd worden. Bij Deceuninck is zowel het productie- als het recyclageproces 100% ecologisch.

5

Belgische topkwaliteit

Deceuninck draagt als ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd bedrijf kwaliteit hoog in het vaandel. We testen onze 360°-ramen niet alleen op isolatie, maar ook op kleur, glans, krasvastheid, hardheid en wind- en waterdichtheid. En natuurlijk zijn ook inbraakveiligheid en onderhoudsvriendelijkheid voor ons een must.