Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtDecoratieve aluminium ramen

1

Goed isolerend

De aluminium retro ramen bieden een goede energieprestatie voor hun prijs.
Met de thermische onderbreking in kunststof en de slimme isolatiestrip, houdt u in de winter de warmte binnen en de koude buiten.

2

Een veelzijdig kleurenpalet

Het kleurenpalet van onze aluminium ramen kent talloze schakeringen: zo zijn de raamprofielen van Deceuninck beschikbaar in 14 zorgvuldig uitgekozen kleuren. Deze Aluroc-tinten combineert u moeiteloos met elke stijl, in elk interieur. U droomt van verschillende kleuren aan de binnen- en buitenkant van uw ramen? Wij maken het waar. Kies uit onze brede waaier aan BI-colours. 

3

Slank en sterk

Aluminium is een streling voor het oog. Een elegant en licht materiaal dat perfect past bij een moderne architectuur, maar met een stevigheid die uitzonderlijke kwaliteit garandeert. De R(etro) Reeks ramen zijn ideaal voor klassieke woningen. Deze dieperliggende profielen maken de perfecte match tussen klassieke elegantie en hedendaags comfort.

4

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium standaard ramen zijn weerbestendig, kleurvast en eenvoudig te reinigen. Af en toe de sluitingen afstellen en een regelmatige poetsbeurt: meer onderhoud is er niet aan.

5

Duurzaam

Een lange levensduur en ook nog eens 100% recycleerbaar: aluminium retro ramen houden het mileu te vriend.

6

Contact

Wenst u meer informatie over Aluminium ramen & deuren?
Contacteer ons dan op:
decalu@deceuninck.com 
Tel: +32 56 67 15 80