Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtOp zoek naar pvc-schuifdeuren? Je vindt ze bij Deceuninck!

PVC-schuifdeuren zijn erg praktisch: ze vormen de perfecte overgang van je woning naar je tuin of terras en zorgen bovendien voor extra lichtinval. Kies je voor de pvc-schuifdeuren van Deceuninck, dan geniet je nog tal van andere voordelen.

Kies voor comfort

In eigentijdse woningen speelt licht een grote rol. Mensen die bouwen of verbouwen opteren dan ook almaar vaker voor grote glaspartijen. Met de pvc-schuifdeuren van Deceuninck zit je gegarandeerd goed. Niet alleen kun je daarmee bijzonder grote oppervlakken overspannen, dankzij onze schuifdeuren ben je ook verzekerd van een uitstekende thermische en akoestische isolatie.
Nog een voordeel: onze pvc-schuifdeuren zorgen voor een perfecte wind- en waterdichtheid. Door de hoogkwalitatieve dichtingen krijgt het water geen enkele kans om binnen te dringen. Het beslag beschermt tegen vocht en corrosie. Pvc-schuifdeuren doorstaan zo moeiteloos de tand des tijds.

Kwalitatieve afwerking

Onze pvc-schuifdeuren zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan tijdloze kleuren. Je kunt de afwerking van je schuifdeuren dus perfect laten aansluiten bij de algemene look van je gevel. Of je nu houdt van modern of van rustiek, er is altijd een tint naar jouw smaak beschikbaar.
De pvc-schuifdeuren van Deceuninck worden afgewerkt met de 360°-kleurmethode. Die garandeert dat je schuifdeur aan álle kanten gekleurd wordt, zelfs vanbinnen.

Geef inbrekers geen kans

Een extra troef van pvc-schuifdeuren is dat ze bijdragen aan de veiligheid van je woning. De railsystemen van onze schuifdeuren zijn standaard versterkt, wat de constructie een enorme vormvastheid geeft. Zelf als inbrekers erg brutaal te werk gaan, hebben ze geen schijn van kans: ze raken nooit binnen.

Pvc-schuifdeuren bestellen

Overtuigd van de vele voordelen van pvc-schuifdeuren? Neem dan snel contact op met een van onze verdelers of vraag een gratis offerte