Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtPVC-rolluiken

1

Met zorg uitgekozen

De Zendow#neo Protex-rolluiken van Deceuninck vormen de ideale aanvulling op Zendow#neo-ramen en -deuren en bieden een uitstekend alternatief voor luiken.
Deze voorzetluiken passen op alle mogelijke ramen (al dan niet met vliegenramen). Ze bieden een goede thermische en akoestische isolatie en beschermen u tegen ongewenste blikken.

2

Tijdloze kleuren en afwerkingen

Qua kleur is de rolluiklamel uitsluitend verkrijgbaar in verkeerswit in de massa gekleurd. De kleur van de onderlat harmonieert met ons ramen- en deurenassortiment verkrijgbaar in de complete kleurencollectie. U kiest bovendien de bediening u wenst: lint-, ketting-, kruk- of motorbediening (voor elektrische luiken), bediening op afstand ...

3

Makkelijke plaatsing

Net als alle andere producten van Deceuninck, is ook het Zendow#neo Protex-rolluik makkelijk te plaatsen: de kast bestaat uit één stuk en kan tijdens één werfbezoek worden geïnstalleerd. De luiken worden vaak al in het atelier voorgemonteerd op de ramen, wat een grote tijdwinst betekent bij de plaatsing.
Ze zijn aanpasbaar aan alle soorten ramen (PVC, aluminium en hout) en alle soorten kaders. Eenmaal geïnstalleerd, vragen ze weinig onderhoud en kan u er jarenlang van genieten.

4

Referentie bij u in de buurt

In deze inspiratiemodule tonen we u graag enkele van onze realisaties. Het is een staaltje van wat we u vandaag te bieden hebben op het vlak van ramen & deuren, tuintoepassingen, dak & gevel en interieurtoepassingen. Laat u inspireren door de vele stijlen, kleuren en combinaties.

5

Onderhoudsvriendelijk

Pvc is bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarom vragen Zendow#neo Protex-rolluiken heel weinig onderhoud.
Onze Zendow#neo Protex-rolluiken zijn jarenlang kleurvast. Onze innoverende kleurlakken reflecteren het zonlicht in plaats van het te absorberen.