Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtPVC luiken in mooie, aangepaste designs

Ben je op zoek naar klapluiken die lang meegaan en altijd hun mooie kleur behouden, ook wanneer ze vaak blootgesteld worden aan barre weersomstandigheden? Dat kan! De Kiuzo PVC luiken van Deceuninck staan garant voor een uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en design. Benieuwd hoe we dat klaarspelen? Lees dan snel verder en laat je overtuigen!

Welke PVC luiken kies jij?

De PVC luiken van Deceuninck zijn verkrijgbaar in twee diktes. De versie van 24 millimeter is licht maar toch heel stevig. Daarnaast kan je ook kiezen voor een dikkere versie van 38 millimeter. Die is eerder robuust en biedt kleur en schoonheid voor alle soorten beslag.

Uiteraard kies je het liefst voor PVC luiken die perfect aansluiten bij je huidige ramen en bij de stijl van je woning. De kleur van je luiken is dan ook van cruciaal belang! We bieden niet alleen een ruim kleurassortiment (in de massa gekleurd of met folie en altijd uv-bestendig), je kunt ook kiezen uit meerdere vormen (recht of gebogen) en opvulmogelijkheden (paneelprofielen, driehoekdwarslatjes, lamellen). Onze PVC luiken zijn ontworpen om perfect bij de Zendow#neo ramen en deuren te passen. De kleuren zijn helemaal op elkaar afgestemd!

De voordelen van PVC luiken

PVC is een materiaal van hoge kwaliteit dat tal van voordelen biedt tegenover hout of aluminium. We zetten de belangrijkste even op een rijtje:

  • Kiuzo-luiken zijn duurzaam en stevig, en van betere kwaliteit dan andere luiken
  • PVC luiken zijn vuil- en stofwerend en vragen dus niet veel onderhoud. Een zachte spons en wat water volstaan om ze mooi te reinigen.
  • Bij Deceuninck maak je zelf een keuze uit een zeer ruim assortiment aan kleuren.

Tot slot bieden ook onze luiken je een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding, kenmerkend voor alle producten van Deceuninck. Redenen genoeg dus om voor je PVC luiken een beroep te doen op ons!

Helemaal overtuigd van de voordelen die PVC luiken in petto hebben? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Preferred Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!