Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtEen pvc-deur kopen

De voordeur van je woning is je visitekaartje. Je wil dat je voordeur gasten verwelkomt. Dat ze er betrouwbaar en schoon uitziet, maar ook warm en huiselijk. Omdat de voordeur het eerste is wat bezoekers zien, is het cruciaal dat je voordeur meteen het juiste beeld schept. Maar een voordeur moet uiteraard ook sterk en duurzaam zijn. Een pvc-deur voldoet aan al die eisen. Ontdek hier alles over het beschikbare kleurenpalet en de veiligheidsvoordelen van een voordeur in pvc. Of ontdek meteen hoe je huis er zou uitzien met nieuwe deuren dankzij onze kleurensimulator!

Voordelen van buitendeuren in pvc

Voor de keuze van je buitendeuren laat je niets aan het toeval over. Je wil kwaliteit, duurzaamheid én esthetiek, en terecht! Om een weloverwogen keuze te maken, moet je voor de aankoop van je voordeur en andere buitendeuren stilstaan bij deze vragen:

  • Passen de nieuwe deuren qua stijl goed bij de gevel én het interieur?
  • Welke kleuren passen mooi bij het geheel?
  • Bieden de gekozen deuren de nodige veiligheid voor je woning en je gezin?

Dit staat vast: de pvc-deuren van Deceuninck voldoen aan al je eisen!

  • De pvc-deuren van Deceuninck vormen een uitmuntende bescherming tegen inbraakpogingen en gelden als de standaard voor kwalitatieve buitendeuren. Ze zijn voorzien van verschillende technologieën om jou en je gezin te beschermen.
  • De kunststof pvc is niet alleen een duurzame stof die haar kwaliteit decennialang behoudt, maar is een natuurlijke isolator. Dat betekent dat pvc-deuren de warmte binnenhouden, waardoor je minder hoeft te verwarmen en dus flink wat bespaart.
  • Daarenboven is een pvc-deur van Deceuninck een ware lust voor het oog. Je kunt onze deuren in een bijzonder groot kleurenpalet en in verschillende uitvoeringen krijgen. Voor elk type woning bestaat er wel een passende deur. Ontdek de mogelijkheden zelf met onze kleurensimulator!

Deceuninck: de ideale partner voor een professionele plaatsing

Heb je mooie ramen en deuren gevonden voor je woning? Dan is het tijd voor de volgende stap: de plaatsing. Daarvoor doe je het best een beroep op een professionele installateur. Een onvolmaakte plaatsing kan de voordelen van pvc-deuren namelijk teniet doen. Doe je een beroep op een specialist, dan voldoet je deur aan alle kwaliteitseisen en is ze honderd procent veilig en isolerend. Vind een verdeler in jouw buurt of contacteer ons voor meer informatie.