Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtLuiken

1

Gamma

Het gamma Kiuzo-luiken op maat biedt u een ruime kleurkeuze. Er is voor elk wat wils!
Alle kleuren werden zorgvuldig getest en Deceuninck besteedde bijzonder veel aandacht aan de uv-bestendigheid. Zo behoudt de door u gekozen kleur, zelfs na verschillende jaren, dezelfde frisse kleur van de eerste dag.

 

3

Uitgebreide keuze

Het Kiuzo-gamma sluit naadloos aan bij de Zendow#neo-ramen en -deuren.
U kunt kiezen uit verscheidene vormen (recht, gebogen) en opvulmogelijkheden (paneelprofielen, driehoekdwarslatjes, lamellen).
Deze verschillende systemen zijn ontworpen om de thermische isolatie te verhogen en inbraakpogingen te verhinderen. Ze kunnen worden uitgerust met een mechanisme dat uw luiken automatisch opent en sluit.

4

Specifieke voordelen

  • 24 mm: voordelige versie
    Deze luiken met paneelvulling zijn licht én stevig. Ze worden bevestigd met een clipsysteem.
  • 38 mm: pure klasse
    Of u nu kiest voor functioneel of decoratief, Kiuzo 38 mm luiken zijn het neusje van de zalm onder de PVC-luiken, dankzij een nagenoeg eindeloze keuze uit vormen en opvulmogelijkheden: paneelvullingen of open lamellen. Met de op verstek gesneden omlijstingen zijn ze het toonbeeld van stevigheid.

5

Referentie bij u in de buurt

In deze inspiratiemodule tonen we u graag enkele van onze realisaties. Het is een staaltje van wat we u vandaag te bieden hebben op het vlak van ramen & deuren, tuintoepassingen, dak & gevel en interieurtoepassingen. Laat u inspireren door de vele stijlen, kleuren en combinaties.

6

Onderhoudsvriendelijk

Pvc is bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarom vragen Deceuninck Kiuzo-luiken heel weinig onderhoud.
Onze Kiuzo-luiken zijn jarenlang kleurvast. Onze innoverende kleurlakken reflecteren het zonlicht in plaats van het te absorberen.