Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtKies voor kleur met Decoroc

Om aan de stijgende vraag naar gekleurd pvc-schrijnwerk te beantwoorden, ontwikkelde en patenteerde Deceuninck een uniek coatingprocédé. Met zijn matte look en bijzondere korreltextuur staat Decoroc garant voor een warme, buitengewone uitstraling. De Decoroc kleurcoating op basis van polyurethaan met polyamidekorrels wordt op de profielen aangebracht en nadien in een oven aan hoge temperatuur uitgehard. Dit levert volgende unieke voordelen op:

Onderhoudsarm

 De Decoroc-coating is stofwerend en zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de unieke samenstelling kunnen sporen van cement of graffiti makkelijk verwijderd worden. Gebruik hiervoor onze aangepaste onderhoudsproducten. 

Gecertificeerde kwaliteit

 Na het uithardingsproces ondergaan alle gecoate profielen diverse interne & externe controles.

Extreem krasvast

Het Decoroc-procédé maakt elk profiel krasvast. Is het schrijnwerk toch beschadigd? Dan is het eenvoudig retoucheerbaar. Het volstaat om enkele lagen met een Decoroc-spuitbus aan te brengen. 

Uitermate kleurvast 

Decoroc staat garant voor de allerhoogste kleurstabiliteit. Jarenlang. Gegarandeerd.

Bijzonder robuust 

De coating biedt weerstand tegen elke vervorming. Door de hoge elasticiteit en slagvastheid van het product, blijft zelfs bij een plotselinge impact het schrijnwerk intact. 

Zonlicht reflecterend

De coating is voorzien van koudpigmentatie. Deze technologie zorgt ervoor dat het infraroodlicht uit de zon gereflecteerd en niet geabsorbeerd wordt. Hierdoor wordt een langdurig kleurbehoud gegarandeerd. 

Meerdere kleurcombinaties

Met Decoroc kunnen uw Deceuninck ramen en deuren, éénzijdig, tweezijdig en voor de kleuren verkeerswit, kwartsgrijs en grafietzwart zelfs 360° rondom gekleurd worden.