Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtComposiet Twinson terrasplanken: hoe ze jouw terras uniek maken!

Een terras in hout oogt erg mooi maar vergt veel onderhoud. Terrasplanken in composiet bieden het perfecte alternatief. De Twinson composiet terrasplanken van Deceuninck hebben niet alleen een knap en veilig design, ze bieden ook tal van andere voordelen. Lees er hier alles over!

Wat zijn terrasplanken in Twinson composiet?

Terrasplanken in composiet bieden je het beste van twee werelden: de natuurlijke look en het warme gevoel van hout gecombineerd met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van PVC. Bovendien zijn composiet terrasplanken 100% recycleerbaar en vormen ze dus een uiterst milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hout.

Twinson is PEFC-gecertifieerd, dit betekent dat er alleen hout wordt gebruikt uit duurzaam beheerde bossen. Bovendien kan je je zaagafval terugbrengen naar je plaatselijke Deceuninck verdeler. We recycleren het vervolgens tot nieuwe, kwaliteitsvolle producten. Vraag naar je gratis Twinson Recycle zak!

Nog meer voordelen …

Alsof dat nog niet genoeg is, bieden composiet terrasplanken nog meer voordelen.

  • Met terrasplanken in composiet leg je niet alleen een mooi terras aan, ze kunnen eveneens gebruikt worden in de patio of om een tuinpad mee te maken.
  • Composiet terrasplanken vergen minder onderhoud dan terrasplanken in hout. Ze hoeven niet geschilderd te worden. De planken zijn splijt-, splinter- en rotvrij en bestand tegen insecten.
  • Alle composiet terrasplanken van Twinson zijn afgewerkt met groeven. Dit zorgt niet alleen voor een natuurlijk uitzicht, maar ook voor meer veiligheid en comfort. Zo voldoen de terrasplanken aan de hoogste classificaties qua slipvastheid.

Zelf je terras in Twinson composiet aanleggen

Zelf je terras aanleggen met composiet terrasplanken is heel eenvoudig, zelfs als je geen fervente doe-het-zelver bent. Met wat gereedschap en onze praktische stap-voor-stap plaatsingsinstructies lukt het je zeker! Nog wat meer uitleg nodig? Bekijk dan zeker onze handige plaatsingsvideo! Natuurlijk kan je je composieten terrasplanken ook laten plaatsen. Zeker wanneer je ingewikkeldere constructies wil maken, zoals terrasverlichting of een trap inbouwen, is dit aangewezen.

Composiet terrasplanken in een waaier aan kleuren

Uiteraard moet je terras perfect aansluiten bij de stijl van je huis én van je tuin. Daarom zijn de Twinson composiet terrasplanken van Deceuninck beschikbaar in maar liefst 8 kleuren met een natuurlijk uitzicht. Van lichte houtkleuren zoals walnootbeige en abrikoosbruin tot donkere tinten zoals schorsbruin en zoethoetzwart: je vindt zeker de kleur die bij je past. Door buiten te liggen, absorberen composiet terrasplanken licht en water, waardoor ze hun natuurlijke patina aannemen, net als elk ander natuurlijk materiaal. Ook zal er na verloop van tijd een natuurlijk verouderingsproces optreden, waarbij de kleur lichtjes wijzigt. Net zoals echt hout dus!

Helemaal overtuigd van de voordelen die composiet terrasplanken in petto hebben? Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!