Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtDeceuninck Group

Deceuninck draagt bij tot een duurzame woning

Dankzij zijn belangrijkste extrusietechnologieën voor PVC en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, gevelbekleding, dakrandbekleding en binnenhuisdecoratie. De oplossingen die Deceuninck voorstelt, vormen het perfecte antwoord op de marktbehoeften en -verwachtingen, worden gekenmerkt door een elegant en duurzaam design en laten een minimale ecologische voetafdruk achter.

  • Onze ramen, deuren en luiken hebben een aanzienlijk isolatiepotentieel, bieden de beste energieprestaties en zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurenpalet.
  • Ons gamma "Buiteninrichting" omvat terrassen en tuinschermen, beide vervaardigd in Twinson. Al onze gebruikte materialen zijn 100 % recycleerbaar. Twinson is PEFC-gecertificeerd en bundelt het beste van hout en PVC in één uniek materiaal.
  • Ons gamma "Gevelbekleding en dakrandoversteken" staat borg voor onderhoudsgemak. Het isoleert en beschermt uw gevels, dakrandoversteken en dakranden en geeft ze een elegante look. Het allerbeste voor een optimaal comfort.
  • Wat ons gamma "Binnenhuisinrichting" betreft, biedt Deceuninck een brede waaier PVC-bekleding voor wanden en plafonds, beschikbaar in hedendaagse en traditionele stijlen en in talloze kleurafwerkingen.