Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtDeceuninck Benelux

Kwaliteit en persoonlijke service

Op dezelfde locatie van de hoofdzetel bevindt zich ook één van de belangrijkste filialen, de Divisie Benelux. Dit filiaal, met een gemotiveerd team van zo’n 25 mensen, staat in voor de commercialisatie van de kunststof raam- en deursystemen en bouwprofielen in België, Luxemburg en Nederland.
Bij de Divisie Benelux staan permanente kwaliteit en persoonlijke service voorop. Als Belgisch marktleider én op-en-top Belgisch bedrijf kan Deceuninck daarenboven beter dan wie ook inspelen op de specifieke marktbehoeften van het land. Van de technici tot en met de verkopers is iedereen doordrongen van het motto “Total Quality Control”.

Technische ondersteuning

Deceuninck biedt eveneens technische ondersteuning aan architecten, raamfabrikanten en klanten uit de wereld van de bouwprofielen en dit met de allernieuwste informatica-technologieën. Hun minutieuze calculaties en toepassingsrichtlijnen garanderen een optimale voorbereiding van de uit te voeren werken. De voortdurende uitwisseling van informatie tussen de klanten en de afdeling productontwikkeling laat toe optimaal in te spelen op de steeds wijzigende marktbehoeften.

Deceuninck NV-divisie Benelux is een sterk klantgerichte organisatie met voor elke regio in het land een vertegenwoordiger en een promotor. Daarnaast beschikt Deceuninck NV-divisie Benelux over een uitgebreide binnendienst. Op die manier kunnen wij naar de markt toe een uitzonderlijk hoge graad van service verlenen.