Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtPremium-gevelbekleding vlak in PVC

1

Stijlvolle, donkere kleuren

De planken zijn beschikbaar in 4 donkere tinten – alux db 703, alux antraciet, antracietgrijs en grijze eik –, waardoor je niet enkel perfect inspeelt op de huidige trend van donkere gevelkleuren. Je maakt ook een veilige keuze voor de toekomst, want ‘het nieuwe zwart’ zal altijd donker zijn.
 

2

Snel en eenvoudig te plaatsen

Op functioneel vlak scoren de planken het maximum aan punten. In de eerste plaats onderscheiden gevelplanken in pvc zich door hun installatie- en onderhoudsgemak. De montage gebeurt snel en eenvoudig op een achterliggende draagstructuur. Een standaard houten vakwerk volstaat hiervoor. De gevel verven is niet nodig, zelfs niet na vele jaren. Dankzij de unieke kleurprocedés waarom Deceuninck bekend staat, blijft de gevel uiterst kleurvast en uv-bestendig. 

3

Topprestaties op energetisch vlak

De nieuwe gevelbekleding Premium Vlak van Deceuninck geeft je woning niet enkel op esthetisch maar ook op energetisch vlak een blijvende meerwaarde. Andere uitgesproken voordelen van gevelplanken van Deceuninck zijn de beperkte dikte en het feit dat de P 2730-planken, met een harde pvc-toplaag met een kern van gerecycleerd pvc, licht zijn in gewicht maar toch opvallend robuust. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe vlakke gevelplank zowel gebruikt kan worden als duurzame finale afwerkingslaag of, gecombineerd met de meest uiteenlopende isolatiematerialen en isolatiediktes, als geventileerde voorzetgevel deel kan uitmaken van een totaalisolatieconcept waardoor je in aanmerking komt voor premies.
 

4

Eigenschappen vlak premium-gevelbekleding in PVC

  • Benaming: vlak 200 mm (P 2730)
  • Materiaal: harde pvc-toplaag met een kern van gerecycleerd pvc
  • Kleurproces: bekleed met folie
  • Kleuren: alux db 703, alux antraciet, antracietgrijs, grijze eik
  • Hoogte: 200 mm
  • Lengte: 6 meter
  • Aantal m per m²: 5
  • Bevestiging: gepatenteerd clipsysteem
  • Afwerking/kleur: afwerkingsprofielen beschikbaar in alle kleuren van het hoofdprofiel

5

Milieuvriendelijk

PVC is 100% recycleerbaar. Deceuninck is de grootste recycleerder van harde pvc in de Benelux. Deceuninck verwerkt 100% van de gerecycleerde grondstof in nieuwe raamsystemen en bouwproducten.

6

Isofinish®: het isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels

Wilt u tot 20 % energie besparen ? Deceuninck is partner van Isofinish®, een compleet, innovatief concept voor buitengevelisolatie en -afwerking. Dankzij de ultradunne isolatieplaten en regelbare gevelschroeven zorgt Isofinish® voor een kwalitatief, doorlopend isolatieschild.