Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Welke schuifdeur past het best bij je veranda?

Terug naar overzicht

Met een veranda kun je het hele jaar door genieten van je terras. Een gezellige barbecue met vrienden of familie? Schuifdoor open en je tuin wordt het verlengde van jouw huis. In de winter kun je dan weer ‘buiten’ zitten zonder kou te lijden. Maar een schuifdeur plaatsen, dat is keuzes maken: monorail, duorail, schuif- of hefschuifsysteem? En dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende kleuropties. 

Een Monorail- of Duorail-schuifdeur?

In tegenstelling tot Duorail combineert het Monorail-schuifsysteem een vast gedeelte met een schuivend gedeelte. Het vaste gedeelte van de glaspartij is groter en zorgt voor een strakke en minimalistische look. Bij een Duorail-schuifdeur kunnen beide vleugels schuiven en zijn de glaspartijen even groot.

Kies je voor de Monorail-schuifdeur van Deceuninck, dan kies je voor elegantie. De profielen werden maximaal verfijnd en het zichtbare oppervlak ervan is herleid tot een minimum. Zo smelten de schuifdeuren van Deceuninck harmonieus samen met de look van je veranda.

Schuif- of hefschuifsysteem?

De verschillen zijn niet altijd even opvallend, maar de ene schuifdeur is de andere niet. Een hefschuifdeur heeft een ander sluitsysteem dan een gewone schuifdeur. In open positie wordt de deur van het hefschuifsysteem opgetild voordat hij in zijn rail glijdt. In gesloten positie wordt het systeem verankerd.

Zowel schuifdeur als hefschuifdeur is beschikbaar binnen het Deceuninck Monorail-assortiment.

Het oog wil ook wat

Schuifdeuren zijn praktisch en plaatsbesparend. Dat zeker. Maar het oog wil ook wat. Heb je een modern, klassiek of landelijk interieur? Wil je dat de schuifdeur subtiel opgaat in je interieur of mag het net een blikvanger zijn? Laat je inspireren door het ruime kleurengamma van Deceuninck.

Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan of ga langs bij een van onze verdelers.Vind een verdeler in uw buurt