Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Wat mag je dit jaar verwachten op Batibouw?

Terug naar overzicht

Batibouw is elk jaar dé hoogmis van de bouwsector. Producenten, verdelers, installateurs, klanten en geïnteresseerden ontmoeten er elkaar en wisselen informatie uit over de belangrijkste trends op het gebied van bouwen, renoveren en inrichting. Dit jaar staat Batibouw in het teken van vernieuwing.

Batibouw: 25 februari - 6 maart 2016

Van donderdag 25 februari tot en met zondag 6 maart opent Batibouw opnieuw zijn deuren. De grootste bouw- en woonbeurs van België vindt zoals elk jaar plaats in Brussels Expo op de Heizel. Duizend exposanten uit veertien deelsectoren vullen alle paleizen van het expocomplex. De organisatoren verwachten zo’n 300 000 bezoekers gespreid over elf dagen. De eerste twee dagen van de beurs zijn exclusief voorbehouden voor de professionele bezoeker.

Waarom Batibouw bezoeken?

Is je auto dringend aan vervanging toe? Dan is een bezoekje aan het autosalon in januari wellicht je eerste stap. Wie wil bouwen of verbouwen, doet precies hetzelfde, maar dan op het bouwsalon: Batibouw. Als particulier kom je er in contact met producenten, aannemers, installateurs, advocaten, banken, vastgoedmakelaars, overheden en architecten. Bovendien is het aanbod aan nieuwe bouwmaterialen en gadgets enorm, zodat je altijd met de nieuwste snufjes naar huis gaat.

Je terras lenteklaar in enkele stappen met Deceuninck

Nu de lente eraan komt, is het hoog tijd om je terras in orde te maken. Is je terras na de gure winterperiode aan vernieuwing toe? Dan zijn de massieve Twinson-terrasplanken van Deceuninck beslist iets voor jou. Ze creëren het gevoel van echt hout en hebben een antisliplaag, wat ze ook uitermate geschikt maakt aan een zwembad. Bezoek ons in hal 4 op stand 212. We beantwoorden er met veel plezier al jouw vragen!

Een heuse cashback-actie

Ben je je woning aan het renoveren en staat de vervanging van ramen en deuren op je to-dolijst? Kies dan voor de Zendow#neo Premium-ramen en -deuren van Deceuninck. Vanaf Batibouw geniet je van een vernieuwde cashback-actie als je minimaal tien raam- of deurprofielen uit de Zendow#neo Premium-serie koopt. Je krijgt tot wel 300 euro terugbetaald!