Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Verkleuring van ramen: wat zijn de aandachtspunten?

Terug naar overzicht

Je gevel duurzaam renoveren of verbouwen, daar horen ook duurzame ramen en deuren bij. Die zijn voorzien van schrijnwerk dat topprestaties levert op het gebied van isolatie zonder toegevingen te doen op het vlak van design of kleur. Met PVC ramen van Deceuninck zit je alvast helemaal goed. Ze gaan jarenlang mee zonder kleur- en kwaliteitsverlies en zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende designs. Zo heb je altijd ramen die perfect aansluiten bij de gevel van je woning.

Kleur van je ramen: bepalend voor het totaalplaatje

De kleur van je ramen is van grote invloed op de look-and-feel van je woning. Je creëert alleen het gewenste effect als de raamkleuren in de lijn liggen van je persoonlijke smaak en de stijl van je gevel. Niet alleen de vorm en de afmetingen van je ramen moeten dus afgestemd zijn op het totaalplaatje, ook de kleur is maar beter compatibel.

De kleur van je ramen kiezen is ook een kwestie van kwaliteit. Kies je voor ramen die langs één zijde gekleurd zijn of rondom rond gekleurd ramen? En hoe zorg je ervoor dat je gevel niet te kampen heeft met verkleurde ramen? Hieronder alvast enkele onmisbare tips voor een piekfijn eindresultaat!

Deceuninck PVC ramen: kleurvastheid als handelsmerk

Vroeger gebeurde het wel vaker dat PVC ramen na verloop van tijd begonnen te verkleuren. Dankzij continue innovatie en productverbeteringen ligt die tijd gelukkig allang achter ons. PVC ramen vergelen niet en zijn beschikbaar in een enorm kleurengamma.

Met Deceuninck PVC ramen ben je verzekerd van een jarenlange kleurvastheid en een ‘net gekocht’-uitstraling. Wat de bekleefde uitvoeringen betreft wordt uitsluitend gewerkt met UV-bestendige folies. Voor de gelakte afwerkingen worden onze profielen industrieel gecoat met watergedragen verf en vervolgens uitgehard, waardoor we een optimale kwaliteit kunnen garanderen.

Bij ramen in de massa gekleurd garandeert de  unieke samenstelling van de grondstof de uistekende kleurvastheid.

Deceuninck voert ook regelmatig tests uit op verkleuring. Je kunt er dus van op aan dat Deceuninck ramen hun kleur behouden, hoeveel zonlicht ze ook vangen.

360°: rondom rond gekleurd, dat is klasse!

Terwijl PVC-ramen vroeger minstens langs één kant wit waren of een niet meegekleurde binnenlijst hadden, heb je vandaag ook de mogelijk om de profielen integraal, rond om rond, 360° te kleuren. Onze 360°-ramen stralen langs élke kant klasse uit, en dat merk je meteen! Dankzij onze handige kleurensimulator kies je bovendien snel en eenvoudig de kleur die het best bij je woning past. De simulator werkt heel eenvoudig: je vertrekt van een bepaald type nieuwbouw of hoeft alleen een foto te uploaden, vervolgens gewoon je kleur kiezen en het resultaat bewonderen.

Droom je al weg? Dan zijn de prachtig gekleurde PVC profielen van Deceuninck een must! Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Preferred Parnters! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?