Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

Deceuninck Zendow#neo Premium-ramen, geef inbrekers geen enkele kans

26 oktober 2018 | Vrijdag 26 oktober wordt in België en in Nederland uitgeroepen tot de ‘1 dag niet’-dag. Het uitgangspunt van deze actiedag? Huurders en woningeigenaars sensibiliseren om hun woning preventief te beschermen tegen inbrekersRamen die topprestaties kunnen voorleggen op het vlak van veiligheid en inbraakwerendheid, spelen hierbij een beslissende rol.

Lees het volledig artikel

Een degelijke beveiliging van je woning: zó pak je dat aan

9 november 2017 | Een eigen woning biedt je comfort, maar natuurlijk ook veiligheid. Wil je inbrekers geen enkele kans geven, dan moet je verschillende maatregelen nemen. Zo zijn stevige ramen en buitendeuren een absolute must om ongenode gasten buiten te houden. Maar er is meer. Ontdek onze tips voor de beveiliging van je woning.

Lees het volledig artikel

Inbraakpreventie begint met stevige buitendeuren

12 september 2017 | In je eigen woning wil je je graag veilig voelen. Werk maken van inbraakpreventie is dan ook geen overbodige luxe. Je kunt verschillende maatregelen nemen, maar kiezen voor inbraakbestendige buitendeuren is een absolute must.

Lees het volledig artikel

Inbraakwerende deuren en ramen: op welke labels moet je letten?

16 december 2016 | Om ongewenste gasten buiten te houden, zijn inbraakwerende deuren en ramen een must. Maar wat bepaalt hoe inbraakwerend je ramen en deuren juist zijn? En kun je daarnaast nog meer doen om je woning inbraakveilig te maken? Enkele aandachtspunten.

Lees het volledig artikel

Veiligheid in huis: zo maak je je ramen en deuren ‘inbraakproof’

8 maart 2016 | Woninginbraken zijn nog altijd een veel voorkomend probleem. De diefstal van je waardevolle spullen is op zich al erg vervelend, maar je krijgt ook vaak te maken met schade. En dan is er nog de angst en het onveiligheidsgevoel. Om inbrekers af te schrikken en ze buiten te houden, zijn veilige ramen en deuren een must. Ontdek onze belangrijkste tips om je veiligheid in huis te garanderen.

Lees het volledig artikel

1 dag niet 2015: integrale woningbeveiliging voor iedereen!

13 november 2015 | Vrijdag de dertiende mag dan wel een officiële ongeluksdag zijn, de initiatiefnemers van 1 dag niet denken daar lichtelijk anders over. Het uitgangspunt van deze nationale actiedag: huurders en woningeigenaars sensibiliseren om hun woning preventief te beschermen tegen inbrekers. Meer weten? Lees snel verder!

Lees het volledig artikel