Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Tot 250 euro korting op je ramen? Deceuninck cashback maakt het waar

Terug naar overzicht

Nieuwe ramen en deuren kopen levert je woning op de lange termijn alleen maar voordelen op. Denk maar aan een lager energieverbruik, een betere bescherming tegen inbraken en een verfrissende look-and-feel. Tegelijk is bij de aankoop een aanzienlijke investering gemoeid. Daarom geeft Deceuninck slimme raam- en deurkiezers een financieel duwtje in de rug. Wie nú kiest voor onze pvc-ramen en -deuren in kleur, krijgt maar liefst tot 250 euro terugbetaald. Een buitenkansje!

Overheidssteun teruggeschroefd

De overheid vaardigt nog altijd heel wat premies uit om energievriendelijke maatregelen te promoten. Denk maar aan de verbeteringspremie en de combipremie. Veel belangrijker zijn die belastingvermindering, de energielening en de premies van de netbeheerders… Toch zijn er om budgettaire redenen ook heel wat maatregelen geschrapt of teruggeschroefd:
  • De belastingvermindering voor inbraakwerend schrijnwerk in Vlaanderen valt weg.
  • De Vlaamse renovatiepremie wordt vervangen door een belastingvermindering.
  • Woningen moeten 10 jaar oud zijn om van het verlaagde btw-tarief te kunnen genieten.
  • De woonbonus in zijn huidige vorm verdwijnt.

Korting op topkwaliteit

Gelukkig hoef je niet te wanhopen. Dankzij de sublieme thermische prestaties van pvc-ramen en -deuren heb je de investering sowieso snel terugverdiend. En er is meer: Deceuninck geeft slimme bouwers en verbouwers nog een extra beloning met een aantrekkelijke cashback-actie op de Deceuninck Zendow- en Zendow#neo-serie in kleur. Dankzij deze actie krijgen particuliere bouwers en verbouwers bij aankoop van minimaal tien ramen en/of deuren in kleur tot maar liefst 250 euro terugbetaald. Bij aankoop van vijf tot negen ramen in kleur is dat 100 euro.

Onder de indruk? Vraag hier je cashback-premie aan of ga langs bij een van onze verdelers. Liever eerst wat meer informatie? Vraag een gratis brochure aan!