Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

Inbraakpreventie serieus nemen? Vergeet de rolluiken niet!

20 september 2018 | Inbrekers over de vloer krijgen is voor veel mensen hun grootste nachtmerrie. Niet alleen wegens de schade en de persoonlijke spullen die ze kwijt zijn, maar zeker ook door het trauma dat een inbraak in heel wat gevallen met zich meebrengt. Wil je je woning beveiligen en echt werk maken van inbraakpreventie dan zijn rolluiken een heuse troef. Een woordje uitleg.

Lees het volledig artikel

Je huis verluchten: volstaat het om de vensters even open te zetten?

18 september 2018 | De lucht in je woning raakt snel vervuild en het is dan ook cruciaal om je huis regelmatig te verluchten. Maar betekent dit dat je gewoon even de vensters moet openzetten? Of komt er meer bij kijken dan dat?

Lees het volledig artikel

Nieuwe ramen en deuren nodig? Wij helpen je kiezen uit de RAL-kleuren

2 augustus 2018 | Sta je op het punt om je ramen en deuren te vervangen? Dan moet je natuurlijk ook nadenken welke kleuren je precies wil. Vandaag zijn er zodanig veel mogelijkheden dat kleuren kiezen geen eenvoudige opdracht is. Maar wees gerust: je vindt zeker een tint naar jouw gading. Deceuninck heeft namelijk een brede waaier aan beschikbare RAL-kleuren. Eenmaal gekozen, geef je de overeenkomstige code door. Zo ben je zeker dat jij de exacte kleur krijgt die je wilt: vergissingen en kleurverschillen zijn uitgesloten.

Lees het volledig artikel

7 tips om je woning koel te houden in de zomer

19 juni 2018 | België heeft een gematigd klimaat. Toch kan ’s zomers ook hier de temperatuur flink stijgen. Vaak is het dan genieten van de zwoele buitenlucht. Maar, binnenshuis wil je het toch graag wat koeler. 7 tips om de warmte in je woning te bedwingen.

Lees het volledig artikel

Hoe kies je de beste plaatser voor je nieuwe ramen en deuren?

12 juni 2018 | Net de bestelbon voor je nieuwe pvc-ramen getekend? Goede keuze! Maar dan wacht weer een belangrijke beslissing: wie gaat je nieuwe ramen plaatsen? Je mag dan wel een handige harry zijn op het vlak van bouwen en verbouwen, laat het toch maar aan een erkende plaatser over!

Lees het volledig artikel

Ramen en deuren in PVC onderhouden: zo makkelijk is het!

10 mei 2018 | Wie nieuwe ramen en deuren koopt, wil waar voor zijn geld. Je bent dus niet alleen op zoek naar ramen en deuren die er goed uitzien, maar ook naar topkwaliteit. Dan zit je met PVC altijd goed. Het materiaal gaat een eeuwigheid mee en is bovendien erg makkelijk in onderhoud. Een woordje uitleg!
 

Lees het volledig artikel