Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Je tuin lenteklaar maken: vergeet de tuinafsluiting niet

Terug naar overzicht

Nu de lente in het land is, kunnen we weer ten volle genieten van wandelingen in de natuur en namiddagen in de tuin. Hoog tijd om je tuin klaar te stomen voor een heerlijke lente onder de zon! Een stevig onderhoud doet wonderen, maar ook een tuinafsluiting mag niet ontbreken. Volg even mee.

Genieten van je tuin in alle privacy

Door je tuin te omringen met een afsluiting, heb je geen last meer van nieuwsgierige buren of voorbijgangers. Zo blijft een gezellige avond onder vrienden écht onder vrienden en kun je in de zomer zelfs gerust zonnebaden in je blootje. Niemand die er iets van merkt!

Kies je een haag of een tuinscherm?

Er zijn verschillende manieren om je tuin af te sluiten. Zo kun je ervoor kiezen om een haag te planten. Dat is een erg sfeervolle oplossing, áls je haag volledig dichtgroeit, tenminste. Ook groene vingers zijn een voorwaarde, want een haag vereist best wat onderhoud.
Wie liever niet te veel omkijkt naar zijn afsluiting, kan ook een tuinscherm plaatsen. Dan heb je onder meer de keuze uit hout, metaal of kunststof. Hout heeft een warme, natuurlijk look, maar pvc is dan weer bijzonder makkelijk in onderhoud. Kun je niet kiezen? Hoeft ook niet: met een tuinscherm in houtcomposiet combineer je de voordelen van beide materialen.

Twinson: duurzaam en stijlvol

Een tuinscherm uit Twinson is de perfecte aanvulling op een moderne woning. Dit materiaal ziet er even authentiek uit als hout, maar is veel beter bestand tegen allerlei weersomstandigheden.  Houtcomposiet is ook erg duurzaam: het is honderd procent recycleerbaar en PEFC-gecertificeerd. Je kiest bovendien helemaal zelf welke hoogte, dessin en kleur het best bij je tuin past. De planken zijn beschikbaar in twee natuurkleuren en de palen in aluminium en zwart.
Benieuwd naar de vele mogelijkheden voor jouw tuinafsluiting? Vraag je gratis brochure aan!