Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck bouwt mee aan de straat van morgen

Terug naar overzicht

Een energiezuinige woning, daar wint iedereen bij: de bewoners, in de eerste plaats, maar natuurlijk ook het mileu en de overheden die aan strenge milieunormen gebonden zijn.  Dat beseft ook de stad Roeselare. Met het pilootproject ‘Blekerijstraat, de straat van morgen’ worden eigenaars en huurders van private woningen begeleid en ondersteund – ook financieel – om hun woning energiezuiniger te maken.

Straat van morgen, woningrenovatie van vandaag

Het doel van de stad Roeselare? Duurzame woningrenovatie promoten en zoveel mogelijk bewoners comfortabel en energiezuinig laten wonen. De stad Roeselare werkte hiervoor samen met verschillende overheden en private partners. Ook Deceuninck springt op de kar. Met onze hoogisolerende Zendow#Neo Premium-ramen en -deuren en innovatieve gevelbekledingssystemen zijn we een van de voorlopers in de markt van duurzaam wonen.

Koen Van Hoyweghen, Senior Promotor Deceuninck NV Benelux: “Deceunincks slogan is inderdaad niet voor niets ‘Bouwen aan een duurzame (t)huis’. Wij verwerken wereldwijd, en met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk, de nieuwste kunststofmaterialen tot raam- en bouwsystemen die weinig onderhoud vergen, optimaal isoleren, lang meegaan en op het einde van de gebruiksduur volledig kunnen worden gerecycleerd.”

Gratis huisscan

Deelnemers aan het project krijgen van de stad een gratis huisscan en een renovatie- en financieringsvoorstel op maat. Daarnaast genieten ze financiële steun om de door hen gekozen maatregelen uit te voeren.

Een van de mogelijkheden om woningen duurzamer te maken, is de installatie van pvc-ramen en –deuren. “Dankzij onze nieuwe raam- en deurserie Deceuninck Zendow#neo Premium kunnen we een bijzonder laag energieverbruik en maximaal wooncomfort garanderen”, zegt Van Hoyweghen. Uniek aan de Deceuninck Zendow#neo-serie is de integratie van de revolutionaire Linktrusion®-technologie. Met deze technologie introduceerde Deceuninck alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in de hoofdprofielen.

Interesse? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Of vraag een gratis brochure aan voor meer informatie.