Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Soorten ramen: hoe je door de bomen het bos nog ziet

Terug naar overzicht

Sta je op het punt om nieuwe ramen te kopen? Dan sta je voor enkele belangrijke keuzes. Ga je voor een landelijke stijl of kies je voor een minimalistische aanpak? En wat met de kwaliteit? Investeren in hoogisolerende ramen en deuren wordt stilaan een pure noodzaak, om ecologische én om budgettaire redenen. Gelukkig kun je op beide oren slapen: wij maken je wegwijs en helpen je van alle soorten ramen er de beste uit te kiezen.

Ga voor topisolatie

Als er één criterium doorslaggevend is, dan wel de isolerende prestaties van je ramen.  Vanaf dit jaar wordt de EPB-wetgeving voor nieuwe particuliere woningen namelijk nog strenger. Voortaan zal elke nieuwbouwwoning een E-peil van 50 moeten halen. Vanaf 2018 wordt E40 de norm en vanaf 2020 zal het E-peil maximaal E35 mogen bedragen. Het streefdoel voor alle gewesten is om in 2021 een maximaal E-peil van E30 te behalen.

Als deze cijfers ons één iets leren, dan wel dit: premium-energieprestaties zijn een must, zeker als het gaat om ramen en deuren. Bij Deceuninck ben je alvast aan het juiste adres. Onze Zendow#neo Premium ramen kunnen uitstekende isolatieprestaties voorleggen dankzij de innoverende Linktrusion-technologie. Door gebruik te maken van continue glasvezels en thermische versterkingen van staalkabels in pvc-hardschuim wordt er geïsoleerd binnen het systeem zelf.

Kies de stijl die bij je woning past

Isolatie is één, stijl is twee. Je huis is pas echt áf als je ramen esthetisch perfect aansluiten bij de rest van je woning. Met pvc-ramen kun je alvast op beide oren slapen. Niet alleen liefhebbers van strak design komen aan hun trekken, ook fans van de meer traditionele bouw- en interieurstijlen hebben bij Deceuninck keuze uit een ruim aanbod aan design pvc-ramen. En dit zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Wie de authenticiteit van zijn antieke gevel wil bewaren of een rustieke woning aan het bouwen is, zal zeker onder de indruk zijn van onze Autentica-reeks. Die leent zich evengoed tot oude herenwoningen als tot nieuwbouw-pastoriewoningen.

Helemaal overtuigd? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Of vraag een gratis brochure aan voor meer informatie.
 Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?