Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Moderne ramen: de mogelijkheden zijn haast eindeloos

Terug naar overzicht

We hebben goed nieuws en slecht nieuws voor wie op zoek is naar moderne ramen. Het goede nieuws is dat je echt álle kanten uit kunt. Zowel voor de kleur als de afwerking en het materiaal is er keuze te over. Het slechte nieuws is dat dat je keuze er niet gemakkelijker op maakt. Maar geen nood: deze drie vragen helpen je bij je beslissing!  

1.      Welke functies moeten je ramen vervullen?

Dit lijkt misschien een gekke vraag, maar de functies van een raam – of de mate waarin het een functie vervult – verschillen wel degelijk. Alles hangt af van het materiaal. Sommige materialen isoleren nu eenmaal beter dan andere of zijn net iets inbraakveiliger. Met pvc-ramen van Deceuninck zit je altijd goed:
-Ze isoleren uitstekend, zowel thermisch als akoestisch. De elegante profielen van de superisolerende pvc-ramen zijn stevig genoeg voor alle soorten glas.
-Dankzij de goede isolatie, zijn er geen warmteverliezen en bespaar je op je verwarmingskosten. Goed voor het milieu en je portemonnee!
-Pvc-ramen zijn erg onderhoudsvriendelijk. Ze weren vuil en stof, waardoor het volstaat om ze af te wassen met een zachte spons en water.
-De ramen van Deceuninck zijn bijzonder stevig. Zo zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden en beschermen ze je tegen eventuele inbraken.

2.      Welke type moderne ramen wil je?

Er bestaan zoveel soorten moderne ramen dat je eerst voor jezelf moet uitmaken welke uitstraling je ramen moeten hebben. Zo kun je kiezen voor grote glaspartijen die zeeën licht binnenlaten en de grenzen tussen binnen en buiten doen vervagen. Maar je kunt ook gewoon strakke raamprofielen zonder te veel tierlantijntjes kiezen. Onthoudt: voor een moderne woning geldt altijd “less is more”.

3.      Welke kleur ramen passen het best bij de rest van je woning?

Voor moderne ramen kies je het best profielen met een matte afwerking en in sobere kleuren als zwart, antraciet of staalblauw. Zorg in ieder geval dat de kleur van je ramen niet te hard afsteekt tegen de kleur van je gevel. Zo trekken de ramen niet alle aandacht naar zich toe en bewaar je de harmonie van je woning. Bekijk de kleurencollectie van 2017-2018.
Geïnteresseerd in de kwalitatieve moderne ramen van Deceuninck? Vind snel een verdeler in de buurt