Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Ga voor een elegante look met fijne raamprofielen

Terug naar overzicht

Bij een elegante woning horen elegante ramen. Of je nu een moderne of een klassieke woning hebt, je wil dat je ramen naadloos opgaan in de rest van de vormgeving. Raamprofielen in pvc zijn dan een goede optie.

Elegante raamprofielen van pvc

Moderne en kwalitatieve pvc-ramen zijn niet meer te vergelijken met die van tien jaar geleden. Een pvc-raam ziet er absoluut niet kunstmatig uit, maar geeft je interieur daarentegen een stijlvolle touch. De ramen van Deceuninck zijn in allerlei prachtige kleuren verkrijgbaar. Bovendien hebben de ramen aan alle kanten een kleurlaag dankzij onze unieke 360°-kleurmethode. Geen witte pvc-binnenkant dus!
Kun je toch maar moeilijk afscheid nemen van de natuurlijke uitstraling van hout? In dat geval bestaat er pvc in houtlook. Ben je juist een liefhebber van het trendy aluminium? Je kunt ook kiezen voor pvc-ramen met een metallic afwerking.
Kortom: Deceuninck biedt pvc-ramen die passen bij elke bouwstijl. Zendow#neo Premium combineert bijvoorbeeld een superieure isolatie met zeer fijne en esthetische profielen. De Autentica pvc-ramen met elegante sierlijsten zijn dan weer ideaal voor liefhebbers van een karakteristiek uitzicht. Laat je inspireren door onze inspiratiemodule.

Meer dan alleen mooi

Het prachtige uiterlijk is zeker niet het enige voordeel van pvc-ramen. Zoals we hierboven al aanhaalden, hebben ze ook nog eens een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Daardoor blijft de warmte binnen, maar het geluid buiten. Daarnaast zijn pvc-ramen ook nog eens bijzonder onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn jarenlang kleurvast doordat ze het zonlicht reflecteren in plaats van het te absorberen. Omdat ze vuil en stof weren, volstaat het om er af en toe een vochtig doekje over te halen.
En laat je niet misleiden door die fijne elegantie. Pvc-ramen staan hun mannetje als het op inbraak aankomt. Alle Deceuninck-ramen worden standaard versterkt om inbrekers te ontmoedigen. De ramen houden dus niet alleen geluid buiten!