Vraag een gratis offerte

Ramen

Ramen en deuren in pvc: een breed gamma aan mogelijkheden

clock min. reading time

Is je woning toe aan nieuwe ramen en deuren? Als je kiest voor pvc, zit je gegarandeerd goed. Niet alleen zijn er de superieure isolerende eigenschappen, het onderhoudsgemak en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; ook qua stijl heb je keuze te over. De kunststof ramen en deuren van Deceuninck zijn verkrijgbaar in een breed gamma aan uitvoeringen en kleuren.

Ramen en deuren die perfect bij je woning passen

Om van een echte ‘thuis’ te kunnen spreken, moet de look van je woning aansluiten bij je persoonlijkheid. Zowel in je interieur als buiten kun je spelen met vormen, kleuren en materialen. Ook je ramen en deuren moeten natuurlijk perfect passen in het plaatje dat jij voor ogen hebt. Hou je van strak en modern of spreekt een rustieke stijl je meer aan? Deceuninck heeft in zijn gamma voor elk wat wils.

Zie jij het verschil tussen pvc en aluminium ramen?

Ramen kiezen

Bij Deceuninck kun je terecht voor diverse soorten ramen, elk met hun eigen isolerende eigenschappen. Maar ook de vormgeving verschilt:

  • Elegant ThermoFibra Infinity: Tijdloos modern design met unieke glasvezeltechnologie
  • Elegant Infinity: Tijdloos modern design
  • Elegant Abstract: Modern minimalistisch design
  • Elegant Origin: Gebogen eigentijds design
  • Elegant Authentica: Exclusief en gekenmerkt klassiek design

Stijlen Elegant raamprofielen

Deuren kiezen

Net zoals bij de ramen heb je ook met de deuren van Deceuninck de keuze uit heel wat verschillende opties. De Elegant deuren zijn zelfs naar wens personaliseerbaar.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

Een uitgebreid gamma aan kleuren

Behalve de vormgeving van je ramen en deuren is natuurlijk ook de kleur cruciaal. Bij Deceuninck zijn de mogelijkheden quasi eindeloos. Je hebt de keuze uit diverse natuurlijke kleuren, maar ook een metaal- of houtlook is mogelijk. Benieuwd naar alles opties? Bekijk dan onze kleurencollectie.
Geïnteresseerd in nieuwe ramen en deuren? Neem dan contact op met een van onze verdelers of vraag een gratis prijsofferte op maat.

Vind een verdeler