Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Ramen en design: dit zijn de trends!

Terug naar overzicht

Ramen hebben niet alleen een grote invloed op de thermische en akoestische isolatie van je woning, ze zijn ook bepalend voor de look-and-feel. Alle raamonderdelen spelen daarbij een rol: de kleur, de vorm én de materiaalkeuze. Hou je van echte design ramen? Kies dan voor het totaalpakket. Met PVC-ramen heb je de zekerheid dat álles goed zit: van isolatie tot design. Dankzij continue innovatie beantwoorden ze bovendien aan de allernieuwste design trends. Een overzicht!

Ramen en design: van authentiek tot hypermodern

Wie ramen en design zegt, zegt elegantie én kwaliteit. Design ramen beperken zich vandaag niet meer tot één woningtype maar zijn stijloverschrijdend. Een vaststelling die zeker geldt voor PVC-ramen. Of je nu kiest voor PVC-ramen met een eigentijdse of authentieke uitstraling, ze scoren uitstekend qua isolatie zonder daarom kunstmatig te ogen. Sterker nog: de PVC-ramen van Deceuninck hebben alles in huis om zelfs de grootste design liefhebbers over de streep te trekken.

Fijne en elegante profielen

Wat maakt het design van PVC-ramen vandaag dan zo uniek? Ongetwijfeld hun finesse en elegantie. Zo biedt Deceuninck met de Zendow#neo Premium PVC-ramen verrassend slanke en discrete profielen aan voor opmerkelijk grotere glasoppervlaktes. Resultaat: er komt meer lichtinval binnen en je hebt een beter zicht naar buiten. Dankzij de integratie van de Linktrusion-technologie scoren de Zendow#neo Premium design ramen bovendien uitstekend op het vlak van isolatie.

Enorm kleurenaanbod

Terwijl je voor de raamafwerking vroeger maar een beperkte keuze had, zijn de keuzemogelijkheden vandaag quasi oneindig. Niet alleen het kleurenassortiment is ontzettend uitgebreid, ook quastructuurafwerking zijn er heel wat variaties mogelijk. Van natuurlijk houtlook tot metaalafwerking, alles kan!

Nieuwe trend: emotioneel design

Trendwatcher Herman Konings onderscheidt tot slot nog een andere opvallende trend: emotioneel design. “Daarbij wordt rekening gehouden met cognitieve soepelheid, een maatstaf die uitdrukt hoe eenvoudig iets te begrijpen is. Of we nu naar een zin, de lijn van een wagen, raam of deur kijken, we willen meteen voelen dat het plaatje klopt.”

Helemaal weg van het unieke design? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?
kleuren pvc ramen, pvc ramen, ramen, trends 2014