Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Energie besparen: kies voor isolerende ramen en deuren

Terug naar overzicht

We doen steeds meer ons best om energiezuinig te leven. We laten het licht niet branden als we een kamer verlaten en trekken de oplader van onze telefoon uit het stopcontact als we hem niet gebruiken. Maar ook op het vlak van wonen valt er heel wat energie te besparen. Een degelijke muur- en dakisolatie is een goed begin, maar isolerende ramen en deuren maken je energiezuinige woning helemaal af!

Energie besparen: een fluitje van een cent

Energie besparen hoeft heus niet moeilijk te zijn. Door je oude ramen en deuren te vervangen door nieuwe, superisolerende exemplaren, breng je je energiefactuur al flink omlaag. Hoeveel je met die ingreep juist bespaart, ontdek je met onze energiecalculator. De Premium-ramen van Deceuninck zijn bovendien sterk genoeg om driedubbel glas te dragen en overtreffen de strengste normen voor lage-energiewoningen. Oh, en ze gaan een leven lang mee. De investering waard dus!

Hoeveel bespaart u met nieuwe pvc-ramen?

Isolerende ramen en deuren voor meer comfort

Een lagere energiefactuur is zeker niet het enige voordeel van de isolerende ramen en deuren van Deceuninck. Ze maken je leven in het algemeen een stuk comfortabeler. Zo geniet je het hele jaar door van een aangename binnentemperatuur: koel in de zomer en lekker warm in de winter. Daarnaast houden onze isolerende ramen en deuren ook straatlawaai buiten en beveiligen ze je woning tegen inbrekers.

Luchtdichte plaatsing

Een goede materiaalkeuze voor je ramen en deuren is ontzettend belangrijk, maar heeft weinig zin als je ramen en deuren niet luchtdicht geplaatst worden. Dan ontsnapt er namelijk alsnog warmte via spleten of kieren. En dat is natuurlijk negatief voor het E-peil van je woning. Maar geen nood: het prekader van Deceuninck garandeert een luchtdichte aansluiting tussen de muur en het kaderwerk van de ramen en deuren. Laat je ramen en deuren installeren door een Preferred Partner voor een optimale afwerking.


 
Ontdek onze inspirerende realisaties