Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Decoratieve ramen: ontdek de mogelijkheden!

Terug naar overzicht

Ramen zorgen niet alleen voor fraai invallend licht, ze geven je woning ook een heuse esthetische meerwaarde. Als je kiest voor ramen in pvc, heb je qua vormgeving tal van mogelijkheden. Hou je van rustiek? Ontdek dan snel Autentica, de decoratieve ramen van Deceuninck.

Vier verleidelijke stijlen

Bij een authentieke woning horen decoratieve ramen. Misschien denk je dat houten profielen dan de enige mogelijkheid zijn, maar niets is minder waar. Autentica is een collectie authentieke raamprofielen in pvc. Die combineren de esthetische meerwaarde van hout met alle voordelen van pvc.
De Autentica-ramen zijn verkrijgbaar in vier verleidelijke stijlen:
  • Arboré: ramen met houtverbindingslook
  • Baroc: verzonken ramen
  • Renaissance: ramen met vooruitspringende balken
  • Romantic: ramen met kruisvorm
Welke variant je ook neemt, je kiest voor een exclusieve look die jouw rustieke woning een extra touch geeft. Qua kleuren heb je keuze te over. Autentica is verkrijgbaar in tal van tijdloze kleuren die passen bij verschillende stijlen rustieke woningen. Wist je trouwens dat onze ramen gekleurd zijn volgens de innoverende 360°-kleurmethode? Die zorgt ervoor dat het pvc-raam aan alle kanten een kleurlaag krijgt. Je ziet dus nergens nog witte vlakken, zelfs niet aan de binnenkant, als het raam geopend is.

Sterk isolerend, onderhoudsvriendelijk en veilig!

Net als onze Zendow#neo Premium- en Zendow#neo Standaard-ramen zijn de ramen uit de Autentica-collectie sterk isolerend. Een prekader zorgt ervoor dat warmteverlies een halt wordt toegeroepen. Zo haal je een betere EPB-score en laat je je energiefactuur niet onnodig oplopen.
Behalve thermisch isolerend zijn de Autentica-ramen trouwens ook sterk akoestisch isolerend: ongewenste geluiden zoals straatlawaai, blijven netjes buiten.
Ten slotte zijn deze decoratieve ramen ook erg onderhoudsvriendelijk – af en toe eens poetsen met lauw water volstaat – en erg veilig. Dankzij de versterkte constructie maken kandidaat-inbrekers geen enkele kans.
Geïnteresseerd in de decoratieve ramen uit de Autentica-reeks? Vraag gerust een gratis prijsofferte of neem contact op met een verdeler in jouw buurt voor meer informatie.
decoratieve, houten, nieuwe, pvc, ramen