Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

De montage van je rolluiken: helemaal geen heksentoer

Terug naar overzicht

Rolluiken zorgen voor meer privacy en meer veiligheid en zijn dan ook een grote troef voor je woning. Kies je voor elektrische rolluiken in pvc dan geniet je van een absoluut comfort. Over de montage hoef je je helemaal geen zorgen te maken: een vakman klaart die klus in een wip.

Meer comfort met pvc-rolluiken

’s Avonds en ’s nachts is het wel zo handig als je rolluiken hebt die je kunt neerlaten. Zo voel je je extra veilig en geborgen. In de winter helpen rolluiken trouwens om de warmte binnen te houden en ’s zomers houden ze je huis net extra koel. Zo bespaar je op verwarmings- en koelingskosten.
Ook als je enkele dagen niet thuis bent zijn rolluiken een groot pluspunt: je maakt het potentiële inbrekers extra moeilijk om je woning binnen te dringen.
Ten slotte maakt je met rolluiken ook komaf met straatlawaai. Hoogisolerende ramen in combinatie met rolluiken zorgen voor een uitstekende akoestische isolatie.
Kiezen voor gebruiksgemak
Als je rolluiken laat installeren, heb je de keuze tussen lint- of motorbediening. Vandaag kiezen de meeste mensen voor elektrische bediening. Begrijpelijk, want dat maakt het erg makkelijk om je rolluiken te bedienen. Bovendien kun je dan ook domotica installeren en je rolluiken volledig automatisch naar boven of beneden laten gaan.

De montage van je rolluiken: erg eenvoudig

Kies je voor de Zendow#neo Protex-rolluiken van Deceuninck dan ben je verzekerd van een erg makkelijke montage. De kast van deze rolluiken bestaat namelijk uit één stuk en kan dus ook in één keer geplaatst worden. Een ervaren installateur lost dit snel en vakkundig op.
De Zendow#neo Protex-rolluiken kunnen zowel op ramen in pvc, aluminium als hout gemonteerd worden. Uiteraard adviseren we je om te kiezen voor de combinatie met pvc-ramen. Bestel je de rolluiken samen met de ramen, dan kunnen we die al voormonteren. Zo verloopt de plaatsing nóg vlotter.
Geïnteresseerd in Zendow#neo Protex-rolluiken in pvc? Vraag snel een gratis prijsofferte of neem contact op met een van onze verdelers.