Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Meer comfort in je huis? Installeer rolluiken en schuifdeuren

Terug naar overzicht

Wat maakt een huis comfortabel? Een uitnodigende zetel, een warm tapijtje onder je voeten, hier en daar een bloemetje, … maar ook de juiste lichtinval. Overdag wil je niet dat je woning aanvoelt als een grauw, somber hok, maar ’s nachts wil je ook weer niet dat een overvloed aan licht je wakker houdt. Een combinatie van rolluiken en schuifdeuren is dan de perfecte oplossing voor optimaal comfort in huis.

Comfort in huis dankzij rolluiken

Rolluiken: daarmee maak je een ruimte donker. Toch? Dat klopt, ze zorgen voor de nodige schaduw en duisternis wanneer je daar behoefte aan hebt. Maar rolluiken betekenen zoveel meer voor je comfort. Ze beschermen je tegen de gure winter en tegen zomerse hitte. Rolluiken fungeren zo als een extra isolerende deken en dat scheelt in de portemonnee! Bovendien houden rolluiken geluid buiten, waardoor je binnen optimaal kunt genieten van de rust.
Maar ook privacy en veiligheid spelen een belangrijke rol in je comfort. Als je ’s avonds in de zetel naar de tv kijkt, heb je liever niet dat de hele buurt van je programma’s kan meegenieten. En je wil al helemaal niet dat een inbreker ‘s nachts probeert om die tv mee te nemen. Rolluiken beschermen je tegen pottenkijkers én inbrekers.

Comfort in huis dankzij schuifdeuren

Rolluiken voorzien je woning dus van de nodige schaduw en privacy, maar wat als je juist de zon in huis wil laten? In dat geval zijn schuifdeuren een prachtige oplossing. Ze zijn ruimtebesparend, waardoor ze meer leefruimte creëren, én ze laten extra veel licht binnen. Maak je niet ongerust dat zulke grote raampartijen alle warmte uit je woning doen wegvloeien, want de schuifdeuren van Deceuninck bieden een uitstekende isolatie. Ten slotte dragen die ook bij aan de veiligheid van je woning, want de railsystemen van Deceuninck zijn standaard versterkt. Zo hebben inbrekers geen schijn van kans en dat voelt wel zo comfortabel.